in

Altecs nieuwe Bliss-serie in-ears voor vrouwen

Altec Lansing introduceert zijn nieuwe Bliss serie van geluidsisolerende in-ear hoofdtelefoons voor vrouwen, waarvan de oordopjes zijn aangepast aan de kleinere oren. De Bliss-serie bestaat uit de lijnen Platinum, Gold en Silver en heeft negen verschillende modellen, uitgevoerd in hippe kleuren en voorzien van diverse accenten. Ze zijn te bestellen bij distributeur Micromedia.

De Bliss-serie van Altec Lansing is speciaal voor vrouwen ontworpen met een duidelijke focus op geluidskwaliteit, pasvorm en stijl. De smallere snoertjes en de kleinere oordopjes zitten comfortabeler en bieden beter geluid voor vrouwelijke oren. Ondanks het verfijnde ontwerp zorgen de compacte componenten van Altec Lansings geluidstechniek voor een geweldige audiokwaliteit met stevige bas en heldere hoge tonen. Voor extra comfort wordt elke koptelefoon geleverd met verschillende grootte oordopjes, zodat iedere gebruiker zelf kan kijken welke het beste bij haar past.

Bliss Platinum is herkenbaar aan de diamond-cut vormgeving in drie kleuren: aqua, zwart en roze. Verder zijn de oordopjes voorzien van een gevlochten snoer, waardoor er minder kans is op kabelbreukjes en de snoertjes minder gemakkelijk in de knoop raken. De Bliss Platinum-oortelefoons worden geleverd met een zachte draagtas.

Voor meer glamour is er de Bliss Gold-serie met strass-steentjes in de behuizing en uitgevoerd in lichte kleuren als lila, violet en roos.

De Bliss Silver-hoofdtelefoons zijn voorzien van een toegankelijke, goed gebalanceerde audio en hebben een chique ontwerp in vrolijke eigentijdse kleuren als goud, blauwgroen en rood.

Bliss Platinum (MZX736) heeft een adviesverkoopprijs van 49,99 euro.
Bliss Gold (MZX436) en Bliss Silver (MZX236) in-ear hoofdtelefoons kosten respectievelijk 39,99 euro en 29,99 euro.

Draadloze routers van Cisco

Rizzoli & Isles vanaf 28 september op dvd