in

Totaal nieuwe FIFA 13-beleving op de Wii U

De grootste sportgameserie EA Sports FIFA 13 en de ultieme Mass Effect™ 3-ervaring zijn er nu ook voor de Wii U, het nieuwste systeem van Nintendo! Met de prachtige HD-graphics en exclusieve nieuwe functies voor de Wii U GamePad™ verzorgt FIFA 13 Wii U een realistische voetbalervaring en nieuwe manieren om de bekroonde HD-consolegameplay van FIFA te ervaren, inclusief de Player Impact Engine, precisiedribbels en tactische verdedigingsoptie.

..

“We zijn er erg trots op dat we onze populairste sportserie aan een gloednieuw publiek kunnen aanbieden”, aldus Andrew Wilson, Executive Vice President van EA SPORTS. “Het ontwikkelteam van FIFA heeft geweldige nieuwe manieren ontworpen om met de GamePad te spelen. We denken dat spelers echt veel plezier zullen beleven aan deze unieke ervaring die ze alleen op Wii U kunnen beleven.”
 
FIFA 13 bevat speciale vernieuwingen voor de GamePad waarmee je je als speler midden in de actie op het veld waant. Schud tijdens een wedstrijd met de GamePad om de schietzone te activeren, tik op het scherm op een specifieke plek in het doel en knal de bal erin. Bij vrije trappen en strafschoppen kijk je op het scherm van de GamePad. Je ziet dan precies wat de speler op het veld ziet, zodat je de bal goed kunt mikken en trappen. Bestuur een specifieke verdediger door op de speler te tikken via het touchscreen of tik op een aanvallende speler en kijk hoe je dichtstbijzijnde verdediger hem dekt of tackelt.
 
FIFA 13 biedt nieuwe speltypen, exclusief voor de Wii U. Neem de leiding als manager in alle belangrijke speltypen en neem cruciale strategische beslissingen tijdens de wedstrijd met behulp van de GamePad. Bestuur al je spelers met de interactieve radar en verzin zelf loopacties om door de verdediging van de tegenstander te breken. Analyseer in realtime wedstrijd- of spelersstatistieken, ook die van de tegenstander, om nog betere beslissingen als manager te nemen. Pas vervolgens elk aspect van de teamtactiek aan zonder het spel te onderbreken. Coach je favoriete club en ervaar de spanning van de functie Wedstrijd beheren: roep spelers aanwijzingen toe vanaf de zijlijn en geef ze een peptalk tijdens de rust. Neem het op tegen vrienden in het speltype Coöp, Carrière of Toernooien, met één gamer als manager en maximaal vier andere op het veld. Ga online en vecht rechtstreekse duels uit in FIFA Seizoenen, een van de populairste speltypen in FIFA. Speel seizoenen voor het klassement, compleet met promoties en degradaties. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om contact te houden met je vrienden in een FIFA-game en samen of tegen elkaar te spelen. Gebruik het tabblad Vrienden om je vrienden online te zien en nodig ze uit om te spelen via je touchscreen en het realtime berichtensysteem.

Ook COO verlaat Free Record Shop

Verbatim lanceert stijlvolle GO NANO Wireless Mouse en Bluetooth Mobile Speaker