in

Epson hd-entertainmentprojector voor thuis

Epson ontwikkelde de EH-TW480 projector. Deze biedt niet alleen scherp beeld, maar is ook zeer gemakkelijk te bedienen. De 720p hd-projector geeft gamers, filmliefhebbers en sportfans hoogwaardig beeld en is te koop vanaf november.

Deze projector is voorzien van de nieuwste Epson-technologieën en levert een even hoog lichtrendement van wit en gekleurd licht van 2800 lumen en een hoge contrastverhouding van 3.000:1 voor hoogwaardig beeld, ook bij daglicht. De 3LCD-technologie van Epson zorgt voor duidelijk en helder beeld dat vriendelijk voor de ogen is.

De projector heeft tal van aansluitmogelijkheden, waardoor op groot scherm beeld vertoond kan worden vanaf Blu-ray, gameconsoles of tv-decoders. Gamers kunnen nog veel meer van hun games genieten dankzij de specifieke kleurenmodus voor videogames, terwijl alle gebruikers dankzij de usb-lezer ook in een handomdraai fotos of een diavoorstelling kunnen laten zien zonder de projector op andere apparaten aan te hoeven sluiten.

“De EH-TW480 biedt veel geweldige functies zonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt. Dankzij het dunne, lichtgewicht design kunnen gebruikers hun breedbeeldbeleving gemakkelijk meenemen, of het nou naar een andere kamer is of naar het huis van een vriend”, aldus Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe. “De projector kan snel worden ingesteld waardoor gamers snel online kunnen spelen en fans het begin van belangrijke sportevenementen niet hoeven te missen. Bovendien betekent de lange levensduur van 5.000 uur van de lamp dat ze ook veel langer van hun HD-Ready content kunnen genieten.”

Nieuwe, eenvoudige Emporia-telefoons

Altecs nieuwe Bliss-serie in-ears voor vrouwen