in

Signo introduceert de Revo K2 torenradio.

De K2 is een kolom van aluminium en rubber en kan een groot aantal radioformaten, waaronder DAB, DAB+, FM en internetradio ontvangen en uitzenden. Daarnaast is het mogelijk om volledige audio- en videobestanden van iPods, iPhones en iPads af te spelen, online muziekdiensten te gebruiken en draadloos muziek te streamen vanaf de pc of de Mac.

De K2 zorgt voor een vol, kamervullend geluid dankzij 40 watt hoge resolutie digitale audio. Een viertal neodymium Balanced Mode Radiator speakerdrivers en dual Class-D amplifiers vormen hiervoor de basis. Digital Signal Processing (DSP) optimaliseert de bediening van de tower en geeft K2 de mogelijkheid de karakteristieke prestaties van beduidend grotere apparaten te overtreffen. Het resultaat is een geluidsweergave, verstrooid over 360 graden, die zorgt voor een grote luister sweet-spot, gedetailleerde high-end helderheid, rijke tonen en diep basgeluid.
 
Eén van de opvallende hardware specificaties van de K2 is de grote grafische ‘onzichtbaar-tot-ingeschakeld’ OLED display. Een andere feature is een discreet dock voor Apple-apparatuur. Buiten deze zaken beschikt de K2 over een groot aantal opties om randapparatuur te verbinden, waaronder een  stereo RCA en digitale optische uitgang, Apple video out, en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

De adviesprijs bedraagt 359 euro en naar verwachting zal de K2 vanaf eind oktober verkrijgbaar zijn bij Signo Distribution.

Draadloze routers van Cisco

Rizzoli & Isles vanaf 28 september op dvd