in

Acers eerste ultrabook: Aspire S3

Acer introduceert een heel nieuwe generatie notebooks: de Aspire S3. Dit model voldoet aan de eisen lichtgewicht, dun, snel opstarten, snelle internetverbinding en eenvoudige bediening. Wat betreft de batterijduur pocht de S3 tot wel 50 dagen mee te gaan, dankzij Acers Green Instant On-technologie.

De Aspire S3 notebook is een mix van volledig computervermogen en de voordelen van tablets en smartphones, aangevuld met de innovaties Acer Green Instant On en Instant Connect.

Het open-cellontwerp van het 13,3-inch hd-led-beeldscherm draagt bij aan de dunheid en duurzaamheid van de bovenkant, door die samen met de randen te gebruiken als aluminium frame voor het scherm. Dit bespaart materiaal.
 
De Acer Green Instant On-technologie biedt twee slaapstanden, van waaruit de Aspire S3 zeer snel opnieuw opstart. Vanuit de Slaapstand is de Aspire S3 na slechts 1,5 seconde opnieuw opgestart , en bij de Diepeslaapstand heeft de computer slechts 6 seconden nodig. Daarnaast maakt Acer Instant Connect binnen 2,5 seconde verbinding met internet, (vier maal sneller dan bij conventionele verbindingen), waardoor gebruikers minder lang hoeven te wachten en kunnen beschikken over razendsnelle productiviteit en infotainment.

Van smartphone tot desktoptelefoon

Canon onthult de PowerShot S100