in

The Sound Platform en Step van Soundfreaq

Soundfreaq, producent van high-end audiosystemen voor onder andere iPhone en iPad, kondigt de eerste twee producten aan voor de Nederlandse markt. Het eerste product genaamd  ‘The Sound Platform’ is een hoogwaardig bluetooth speakersysteem.Het tweede product, de ‘Sound Step Recharge’,  is een flexibel mobiel docking station.

‘The Sound Platform’ heeft  drie belangrijke pijlers: design, geluidsprestatie en wireless connectie. Het audiosysteem ziet er luxe uit met zijn retro-look en zwarte glossy finish. De licht details en het geïntegreerde opberg vak voor de afstandsbediening maken ‘The Sound Platform’ op iedere plaats een lust voor het oog. De speciaal voor het soundplatform ontwikkelde Kevlar verstevigde drivers, dual port klank kast en de UQ3 processor zorgen voor een breed, natuurlijk en ruimtelijk geluid.  

Sound Step Recharge’ is een draadloos mobiel docking station, ofwel een speakerdock met oplaadbare accu en daarom erg geschikt om overal mee naartoe te nemen. Dit is naast een dock voor Apple’s iPod of iPhone ook een volwaardige dock voor de iPad, zelfs als deze in een case zit. Ook de ‘Sound Step Recharge’ is draadloos aan te sturen met een bluetooth-device. Dit is niet alleen mogelijk met Apple devices maar ook met Android, BlackBerry, Nokia of Windows.

Vetrouwde kijkers met nieuwe optiek

Word onze nieuwe anti-viruskampioen!