in

Budgetsmartphone Fire XT van Motorola

Motorola heeft een nieuwe, goedkope Android-smartphone voor de Europese markt gepresenteerd, weet Tweakers te melden. De Fire XT heeft een 3,5 inch-scherm met een resolutie van 320 x 480 pixels, beschikt over een frontcamera en komt dit najaar uit.

De smartphone van Motorola wordt uitgerust met Android 2.3 Gingerbread,. In tegenstelling tot bij eerdere modellen staat er geen Motoblur op het toestel, maar een interface die Moto Switch wordt genoemd. Die zou het mogelijk maken om verschillende sets bureaubladen te beheren, zoals bijvoorbeeld HTC dat in Sense doet met Scenes.

Het toestel heeft een 3,5 inch-scherm dat door Motorola als extra bright wordt aangeprezen. Het toestel draait op een processor met een kloksnelheid van 800Mhz. Het is niet bekend om welke processor het gaat, maar andere Motorolas lopen veelal op Omap3-cpus van Texas Instruments, een soc met een Cortex A8-core. De Fire XT komt dit najaar uit, maar het is nog niet bekend of het toestel ook in Nederland wordt uitgebracht.

Bron: Tweakers

Haal alles uit uw iPad 2

Darksiders gratis bij pre-order Space Marine