in

Fifa Manager 12: focus op offline

In Fifa Manager 12, de elfde editie van deze populaire serie, ligt de focus op het offline speltype. De game bevat bovendien meer dan 700 nieuwe functies en verbeteringen.

In FM12 heeft de speler als manager de macht in handen bij een moderne voetbalclub. Hij is verantwoordelijk voor de opstelling, de tactiek en de training van het team. Hij moet de juiste spelers aantrekken en de faciliteiten en het stadion van de club verbeteren. Hoogtepunten zijn de Fifa-licentie, de 3D-engine en de meer dan 41.000 spelerslicenties, waarvan 13.000 met originele spelersafbeeldingen.

De 3D-speloptie is dit keer deels opnieuw geprogrammeerd. Het resultaat is onder andere een nieuwe spelers-AI en duidelijke verbeteringen op het gebied van wissels, tactiek en de gedragingen van andere managers, bijvoorbeeld wanneer een speler van het veld wordt gestuurd.

Maar liefst 25 gebouwen met in totaal 289 configuratieniveaus zijn zeer gedetailleerd nagemaakt voor de game. Daarnaast kan de speler op zijn clubterrein drie stadions bouwen met 120.000 zitplaatsen.

Uiteraard ontbreekt het online speltype niet: alle premium-functies van vorig jaar zijn nu toegankelijk voor alle spelers.

Darksiders gratis bij pre-order Space Marine

Virtuele kleedkamers helpen e-tailers