in

Panasonic Lumix DMC-G3 ontvangt EISA Award:

Panasonic heeft een EISA Award heeft ontvangen voor de DMC-G3, de nieuwe generatie systeemcamera uit de Lumix-serie.

De LUMIX DMC-G3 camera is uitgeroepen tot “Europese compacte systeemcamera van het jaar 2011-2012” vanwege de mooie beeldkwaliteit en de uitzonderlijk grote verscheidenheid aan functies verwerkt in een mooi vormgegeven compact en lichtgewicht ontwerp.

Commentaar van de EISA-jury: “De LUMIX DMC-G3 is een zeer kleine camera met verwisselbare lens, die, omdat hij is uitgerust met een ingebouwde flitser en elektronische zoeker, net zo gemakkelijk binnen gebruikt kan worden als buiten op een zonnige dag. De camera biedt een uitstekende beeldkwaliteit en is zelfs in staat zeer kleine details weer te geven en opnames te maken bij weinig omgevingslicht zonder veel beeldruis te produceren.”

Sven Dabelstein, Senior Manager Product Marketing, Digital Imaging Products, Panasonic Marketing Europe, zegt: “We willen allemaal graag kwalitatief hoogwaardige en creatieve fotos maken, maar niemand wil iedere dag rondlopen met een ingewikkelde en zware DSLR. Daarom hebben we met onze LUMIX G-serie cameras met verwisselbare lens iets nieuws gecreëerd. We zijn erg blij dat onze innovatieve initiatieven op dit gebied zijn erkend door de juryleden van de EISA en we zijn van plan de grenzen op het gebied van beeldprestaties te blijven verleggen.”

De EISA-jury heeft Panasonic niet alleen een prijs toegekend voor dit digital imaging product, maar ook voor de ultramoderne VIERA TX-P50VT30E, die werd uitgeroepen tot “Europese Plasma TV van het jaar 2011-2012”.

Winnaars HKC actie Qwerty bekend

Nikon D7000 bekroond met EISA award