in

Nikon D7000 bekroond met EISA award

Binnen een jaar na de introductie is Nikon’s D7000 DX-formaat spiegelreflexcamera beloond met een EISA-award in de categorie European Advanced SLR Camera of the Year 2011-2012.

Jordi Brinkman, productmanager bij Nikon Europe: “Wij zijn er erg trots de EISA-award toe te kunnen voegen aan de prijzen die reeds aan de D7000 zijn toegekend. We streven er continue naar gebruikers van onze geavanceerde DSLR camera’s cutting-edge technologie te kunnen bieden, iets waarmee we gepassioneerde fotografen die op zoek zijn naar de volgende stap in creativiteit aan willen spreken.

Brinkman vervolgt: “Dat een DSLR camera uit het middensegment in de categorie ‘Geavanceerd’ heeft gewonnen, geeft aan dat wij meer krachtige functies in de D7000 hebben gestopt dan je op basis van de verkoopprijs zou verwachten. We hebben dan ook zeer positieve reacties ontvangen over de vele functies, zowel over de nieuwe 16,2 megapixel CMOS-beeldsensor, het AF-systeem en de lichtmetingssensor, als over de compactere body van magnesiumlegering.”

Week van de veiligheid

Bowers & Wilkins C5 in-ear hoofdtelefoon