in

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Red Orchestra, één van de meest succesvolle tactische multiplayer games voor de pc keert terug. Dit keer met de Slag om Stalingrad. De WOII-shooter is nu al door PC Gamer uitgeroepen tot één van de Top 10 games van dit jaar. Hij verschijnt op 13 september voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Het eerste deel van Red Orchestra veranderde het landschap van de tactische multiplayer games en stond jarenlang in de Top 10 van meest gespeelde multiplayer games. Ontwikkelaar Tripwire leverde drie jaar lang gratis nieuwe content voor de game.

Red Orchestra 2 maakt gebruik van deze solide basis en is voorzien van vele uitbreidingen. De game is voorzien van een geheel nieuwe visie op de single-player mode, bevat nieuwe multiplayer modes en is uitgerust met een gloednieuwe multiplayer campagne.
 
De nieuwe single-player campagne speelt zich af tijdens één van de wreedste gevechten uit de geschiedenis. Spelers kunnen de campagne spelen vanuit zowel Russisch als Duits perspectief. Vecht op bekende, historische plaatsen met je sectie. Groei uit tot een leider en begeleid je troepen tijdens één van de zwaarste veldslagen uit de geschiedenis; de slag om Stalingrad.

Samsung Galaxy blijft gewoon te koop

Vetrouwde kijkers met nieuwe optiek