in

Eerste twee Sony tablets geïntroduceerd

Sony introduceert zijn eerste twee ‘Sony Tablet’-modellen. De ‘Sony Tablet’ S met wifi is verkrijgbaar vanaf eind september 2011 en zijn 23,8 cm touchscreen is geoptimaliseerd voor rijke media-entertainment. In november volgt de ‘Sony Tablet’ P, geschikt voor communicatie en entertainment onderweg met zijn opvouwbare ontwerp en twee beeldschermen. De ‘Sony Tablet’ S in een wifi/3G-versie is er vanaf november.

De wifi-modellen werken op de laatste versie Android 3.1 (later te updaten tot Android 3. 2) en de wifi/3G toestellen op Android 3.2.

Beide ‘Sony Tablet’-modellen zijn aan de voor- en achterkant uitgerust met cameras voor het maken van fotos en videos. De usb 2.0-poort en de SD-kaartsleuf vereenvoudigen de overdracht van bestanden van andere apparaten zoals computers, digitale cameras of camcorders en maken het mogelijk om het interne geheugen van min. 16 GB uit te breiden.

Accessoireopties zijn een extra stroomadapter, herlaadbare batterij (voor ‘Sony Tablet’ P), lcd-beschermende filter, een assortiment draagtasjes, usb-adapterkabel en Bluetooth-toetsenbord.

Prijs en beschikbaarheid
– Tablet S, Wi-Fi (SGPT111), 16GB is 479 euro
– Tablet S, Wi-Fi (SGPT112), 32GB is 579 euro
– Tablet S, 3G (SGPT114), 16GB is 599 euro
– Tablet P, 3G (SGPT211), 4GB is 599 euro

Word onze nieuwe anti-viruskampioen!

Nieuwe, eenvoudige Emporia-telefoons