in

Shooter Rage verschijnt op 7 oktober

Met Rage levert id Software opnieuw een mijlpaal in het shootergenre af, dat beter, soepeler, gevarieerder én verrassender is dan andere shooters, dankzij de speciaal gebouwde id Tech 5-engine. De “Best Game” en “Best First Person Shooter” van E3 verschijnt op 7 oktober voor PS3, Xbox en pc.

Rage speelt zich af in het jaar 2035, zes jaar nadat de catastrofale inslag van de meteoriet Apophis een einde aan de menselijke beschaving maakte. De dorre woestenij wordt onveilig gemaakt door rondzwervende bandieten, mutanten en het dictatoriale The Autority. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze hebben het allemaal op de speler voorzien.

In de strijd om te overleven komt een uitgebreid wapenarsenaal goed van pas. Naast gouwe ouwe als shotgun en raketwerper bestaat dat uit technologische hoogstandjes als automatische kanonnen, maar ook de wingstick, een low-tech boomerang, blijkt dodelijk. Natuurlijk zijn ook de buggys, waarmee de uitgebreide spelwereld kan worden doorkruist, tot de tanden toe bewapend. En dat is gezien de vele gevaren geen overbodige luxe.

Van de enerverende single player modus, met tal van nevenmissies, en de co-op en de multiplayer-modus hoeft niemand ziedend van woede te worden.

Nieuwe, eenvoudige Emporia-telefoons

Altecs nieuwe Bliss-serie in-ears voor vrouwen