in

AOC breidt de IPS-monitorserie uit met een 27-inch model

Beeldschermspecialist AOC breidt hun assortiment concurrerende IPS-monitoren uit en presenteert wederom een grootformaatscherm van 68,6 cm (27 inch). De i2757Fh uit de Style-lijn van AOC heeft een stijlvolle, zeer platte, zwart met zilveren behuizing en is voorzien van een excellent IPS-scherm voor uitzonderlijk levendige en accurate beelden. Deze Full HD-monitor is geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik en beschikt over de nieuwste led-technologie voor verbluffende prestaties. Dankzij een uitstekende connectiviteit en servicevoorwaarden is dit energiezuinige grote scherm de perfecte keuze voor elke woonkamer of werkruimte.

..

Hoogwaardig IPS-scherm
IPS (In-Plane Switching) is een geavanceerde lcd-technologie die een zeer grote kijkhoek, een hoog contrast en een verbluffende kleurstabiliteit biedt. De beelden op de i2757Fh zijn scherp met waarheidsgetrouwe kleuren bij een kijkhoek van maximaal 178° (horiz./vert.), waardoor meerdere gebruikers tegelijk vanuit verschillende standpunten kunnen genieten van de prachtige beeldkwaliteit op het grote scherm van 68,6 (27 inch). Met een statisch contrast van 1000:1 (dynamisch contrast: 20.000.000:1), een zeer korte responstijd van slechts 5 ms en een luminantie van 250 cd/m2 levert dit led-model niet alleen uitstekende prestaties voor professionele gebruikers van grafische toepassingen, maar ook voor veeleisende thuisgebruikers. En dit alles voor een zeer concurrerende prijs.

Multimediaal multitalent
Met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels en een verhouding van 16:9 is de i2757Fh perfect geschikt om high-definition inhoud, zoals de nieuwste games en films, weer te geven zonder dat de schaal wordt gewijzigd. Met twee HDMI-ingangen en een analoge VGA-ingang kunnen meerdere signaalbronnen zoals Blu-ray-spelers, pcs of spelcomputers tegelijk worden aangesloten.

Prachtig design, laag verbruik
De i2757Fh heeft een modieus, stijlvol design met een zwart met zilveren afwerking. Het uiterst platte ontwerp is mogelijk dankzij de ruimtebesparende led-achtergrondverlichting. De led-achtergrondverlichting is bovendien energiezuinig, waardoor zowel de totale gebruikskosten als de schadelijke invloed op het milieu afnemen. Daardoor voldoet het model aan veeleisende certificaten zoals TCO 5.0 en EPEAT Silver.

Service van topkwaliteit
Voor de i2757Fh biedt AOC hun toonaangevende garantie van drie jaar, inclusief vervanging ter plaatse. Mochten zich problemen voordoen, dan wordt de monitor bij u thuis of op kantoor opgehaald en vervangen. Na de reparatie wordt de monitor teruggebracht en het vervangende apparaat opgehaald.

De i2757Fh is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 289,00.

NIEUW: kindertablet

MMD lanceert 3D gaming monitor met Ambiglow-technologie