in

Alcatel One Touch Scribe HD

TCL Communication, ontwerper en fabrikant van de mobiele toestellen ALCATEL ONE TOUCH, maakt vandaag de details bekend van de ONE TOUCH SCRIBE HD. Creëer, speel en werk. Krabbel, teken wat of maak een schets. Met een SCRIBE HD wordt alles mogelijk – zet ’m simpelweg aan en laat je verbeelding het overnemen.

..

De complete ALCATEL ONE TOUCH SCRIBE HD
De ONE TOUCH SCRIBE HD heeft een groot 5-inch scherm met een resolutie van 720p en opent de weg naar creativiteit met alle denkbare apps. Naast een strak vormgegeven touch pen bevat de SCRIBE HD ook standaard een handige en stijlvolle beschermende MagicFlip. Wie beweert dat bedieningsgemak en stijl niet samengaan?

De ONE TOUCH SCRIBE HD is de perfecte smartphone voor wie online leeft; hij is ontworpen voor een supersnelle online 3G+ verbinding en bevat een quad-core 1,2-GHz processor.

5 inch HD-scherm en 8-megapixelcamera
Het 5-inch HD-scherm heeft glas dat altijd glanzend blijft door een speciale behandeling tegen vet- en vingerafdrukken. De hoogwaardige 8-megapixelcamera met een HD 720p frontcamera ondersteunt HD video-opname en -weergave op 1080p.

Note taking and sketching
De Scribe HD zit propvol handige en creatieve apps zoals bijvoorbeeld Scribe note for note taking and sketching, inclusief vlotte handschriftherkenning. Uiteraard is er toegang tot alle gebruikelijke social media, kun je eenvoudig filmpjes monteren en soundtracks opnemen en bewerken!

Beschikbare kleuren: Flash Red, Flash Yellow, Pure White en Black.

Crystal Dynamics kondigt Tomb Raider PC specs aan

Alcatel One Touch – trendsetter in stijl