in

Galaxy Xcover immuun voor stof en water

Samsung lanceert de Galaxy Xcover  (GR-S5690). Deze touchscreen smartphone biedt volop mogelijkheden om social networks te onderhouden en is dankzij het stof- en waterproof design óók bestand tegen een actieve levensstijl.

“We hebben de Samsung Galaxy Xcover speciaal ontworpen voor mensen die alles uit het leven willen halen,” zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “We hebben de beste functies voor social networking gecombineerd met een sterk en luchtdicht chassis. Daardoor is deze smartphone immuun voor stof en water. Dat maakt de Samsung Galaxy Xcover een ideale smartphone die past bij de actieve levensstijl van veel Nederlanders.”

De Samsung Galaxy Xcover is gemaakt van robuuste materialen om slijtage te voorkomen en is waterproof tot een meter diep voor maximaal 30 minuten. Daarmee is de telefoon bestand tegen kleine ongelukjes uit het dagelijks leven. De Xcover draait op Android 2.3 (Gingerbread). Hij is luchtdicht om vuil- en waterschade te voorkomen. Het toestel is extra flexibel dankzij een verstevigd display. Het display dat tegen krassen bestand is, is gemaakt van getemperd glas dat vier tot vijf keer sterker dan normaal glas is.

De Galaxy Xcover heeft een 3 megapixel autofocus-camera met LED-flitser. Deze flitser kan ook dienst doen als zaklamp. De Samsung Galaxy Xcover is vanaf het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 299 euro.

Bowers & Wilkins C5 in-ear hoofdtelefoon

Sports Interactive Football Manager 2012