in

Update ICT2017: wat is er nog meer mogelijk voor sponsors?

Inmiddels stromen de aanmeldingen voor ICT2017 binnen en zijn de eerste sprekers door ons bekendgemaakt.

Inmiddels stromen de aanmeldingen voor ICT2017 binnen en zijn de eerste sprekers door ons bekendgemaakt. ICTRecht informeert de bezoekers over de praktische maatregelen om voorbereid te zijn op de aankomende Europese privacyverordening en de dag wordt spectaculair afgesloten met een keynote van Kim Liebregts, country director Tesla. Zij spreekt over succesvol ondernemerschap en de mogelijkheid voor iedereen om te vernieuwen.

Nieuwe mogelijkheden sponsorpakketten
Ook sponsors zijn enthousiast om aanwezig te zijn bij het congres. G DATA, RoutIT, Zicht, HP, Tesla, BMx Computers, OFB Software, ICTRecht en OKI hebben zich snel aangesloten bij ICT2017, om een kwalitatieve doelgroep te bereiken door de mogelijkheden die wij onze sponsors bieden.

Zo kunt u dit jaar:
Een rondetafel-sessie sponsoren. Binnen pakket Goud mag u een rondetafel-sessie sponsoren. U kiest zelf het onderwerp en de discussiepunten die u wilt bespreken. Bovendien heeft u zelf inbreng in de discussie en komen hier warme leads uit voort. Wees wel snel, want er is een beperkt aantal rondetafels beschikbaar.
Sponsorpitches. Wilt u extra aandacht van het publiek voor uw aanwezigheid op de beurs? Dan is de sponsorpitch een uitkomst. Vlak voor een netwerkmoment krijgt u binnen sponsorpakket Zilver en Goud de kans om het gehele publiek kort toe te spreken. Haal ze allemaal naar uw statafel!

U heeft een keuze uit drie sponsorpakketten. Bekijk deze snel en bepaal zo op welke manier u uw bedrijf in de spotlights zet tijdens ICT2017.
Partners van ICTWaarborg ontvangen een speciale korting op hun sponsorpakket.

Meer informatie over het programma vindt u hier.

Xperia XA vanaf nu verkrijgbaar

Maxwell 3 van Gigaset pro wint Plus X Design Award