in

ARCHOS onthult de Vision 215, een veelzijdige all-in-one PC geschikt voor iedereen in de familie

ARCHOS introduceert een all-in-one PC in een ultradun design met een 21,5” inch Full HD nagenoeg randloos scherm. De ARCHOS Vision 215 biedt alle benodigde componenten van een PC, een toetsenbord, een muis, alle denkbare aansluitingen en de Home editie van Microsoft Windows 10.

Deze alles-in-een PC is eenvoudig te installeren en te gebruiken door iedereen voor online diensten, alle content van foto’s, video’s en muziek voor school – en/of kantoorgebruik. De ARCHOS Vision 215 wordt op de MWC 2018 (Hall 6-stand B60) in Barcelona geïntroduceerd en wordt beschikbaar vanaf mei 2018 voor de prijs van 399,99 euro.

Met zijn strakke ontwerp van minder dan 7 mm dik past de ARCHOS Vision 215 gemakkelijk in elke ruimte. Door de ruimtebesparende mogelijkheid om het scherm te kantelen vindt de Vison 215 zijn plaats overal in het huis en wordt het een echt entertainment-platform voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Met een nagenoeg randloos 21,5 inch FULL HD scherm, een resolutie van 1920 x 1080 pixels in 16:9 verhouding en de combinatie met de Intel HD graphics 400, realiseert de Vision 215 realistische en heldere kleuren om optimaal foto’s en video’s te bekijken of teksten te lezen.
De all-in-one is voorzien van de Intel Atom x5-Z8350 Quad Core processor met 1,92 GHz, 4GB LPDDR3 RAM geheugen en 32GB eMMc interne opslagcapaciteit. Het geheugen is uitbreidbaar tot 256GB dankzij de combinatie van de aanwezige 2,5-inch SATA harde schijf en de micro SD-kaartsleuf. Deze configuratie garandeert een energie-efficiënte en soepele werking voor het optimaal kunnen surfen op het web, genieten van lichte multimedia-activiteiten en alledaagse kantoorwerkzaamheden.

De ARCHOS Vision 215 biedt vele aansluitingen die gunstig geplaatst zijn op de achterzijde en op de voet van het scherm: 5 USB-poorten, 1 HDMI-uitgang, Bluetooth, LAN, WiFi en een audio-aansluiting. Hij wordt geleverd met een toetsenbord, een muis en twee luidsprekers.
De ARCHOS Vision 215 is voorzien van het Microsoft Windows 10 besturingssysteem in de 64-bit Home-editie dat voorziet in alle essentiële eigenschappen voor internetgebruik, multimedia en kantoorwerk.

Sneak Preview de ARCHOS Vision op Mobile World Congress 2018 in Barcelona! De ARCHOS Vision 215 wordt in heel Europa beschikbaar vanaf mei 2018 voor € 399,99.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Refurbished Apple-apparatuur wordt steeds meer waard.

Huawei Mate 10 lite krijgt Face Unlock en AR Lens