in

Dreame kondigt L10s Ultra Gen 2 aan, brengt premium functies naar robotstofzuiger met lager prijspunt

Een budgetvriendelijke combinatie van automatisch stofzuigen, dweilen en andere manieren van schoonmaken.

Dreame Technology, pionier op het gebied van innovatieve huishoudelijke apparatuur, heeft vandaag de L10s Ultra Gen 2 onthuld: een geavanceerde robotstofzuiger met een toegankelijk prijspunt. Het apparaat beschikt onder andere over MopExtend™ RoboSwing Technology, die ook in het flagshipmodel van Dreame is terug te vinden. Qua ontwerp is de L10s Ultra Gen 2 vergelijkbaar met het oorspronkelijke model uit 2022, maar deze keer zijn er belangrijke functie-upgrades en verfijningen toegepast.

Sean Chen, Managing Director van West-Europa bij Dreame, vertelt: “Met deze release brengen wij onze premium functies naar een model met een lager prijspunt. Hierdoor wordt geavanceerde technologie bereikbaar voor een groter publiek en kunnen meer huishoudens profiteren van onze innovatieve schoonmaakhulp in huis.”

Tot alles écht schoon is

De L10s Ultra Gen 2 gaat verder dan een standaard schoonmaakcyclus en is ook in staat ook moeilijk bereikbare plekken mee te pakken tijdens een schoonmaakbeurt, inclusief hoeken en krappe ruimtes. MopExtend™ RoboSwing Technology maakt het mogelijk om de dweil te draaien en te verlengen (tot wel 4 centimeter), waardoor ook plinten, ongelijkmatige randen en andere moeilijk bereikbare plekken worden meegenomen. Het innovatieve systeem garandeert dat een huis schoner wordt, want de flexibele manier van dweilen past zich aan aan ieder oppervlak. Om schoonmaaksessies verder te verfijnen heeft Dreame het DuoScrub™ Mopping System geïntegreerd, waarmee vlekken en ander vuil efficiënt wordt weggepoetst. De combinatie van deze features garandeert een accurate schoonmaakervaring

Op volle toeren

De L10s Ultra Gen 2 is uitgerust met Vormax™ Suction Technology en heeft een indrukwekkende hoeveelheid zuigkracht in huis van maar liefst 10,000Pa. Zonder moeite haalt de stofzuiger stof, haren van huisdieren en zelfs brokken naar binnen, en de zwevende rubberen borstel voorkomt dat het vuil verstrikt raakt. Geavanceerde, ultrasonische tapijtherkenning en de functionaliteit om de dweil op te tillen zorgen ervoor dat het schoonmaken van tapijten en kleden automatisch en grondig wordt uitgevoerd.

Om ervoor te zorgen dat gebruikers geen omkijken hebben naar de robotstofzuiger wordt de L10s Ultra Gen 2 geleverd met een volledig automatisch basisstation dat ondersteuning biedt voor een hands-free schoonmaaksessies tot wel 75 dagen. Het station regelt essentiële taken zoals het verzamelen van stof in een stofbak van maar liefst 330ML en een 3.2L stofzak. Ook vult het station het water aan dankzij de inbegrepen Water Hookup Kit. Na een schoonmaakbeurt is de L10s Ultra Gen 2 al razendsnel klaar voor een volgende: de dweil wordt namelijk gewassen en gedroogd met hete lucht in slechts twee uur.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De L10s Ultra Gen 2 van Dreame is nu onder andere verkrijgbaar bij MediaMarkt en Vanden Borre, en binnenkort ook bij Coolblue, Krefel en Bol.com. De adviesprijs van de robotstofzuiger is 699 EUR.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech bedient digitale creators op hun wenken met nieuw product: de MX Creative Console