in

Jouw nieuwe favoriete gadget: Canon SELPHY QX20

Print, verzamel en deel de mooiste herinneringen met de nieuwe Canon SELPHY QX20 – een draagbare en veelzijdige fotoprinter

De nieuwe Canon SELPHY QX20 is een must-have gadget voor iedereen met een passie voor creativiteit en het vastleggen van de mooiste herinneringen. Of het nu gaat om het maken van fotoboeken van die ene geweldige vakantie of van je kinderen voor later, het maken van moodboards of scrapbooks, het printen van een tastbare herinnering voor familie en vrienden of zelfs het decoreren van je huis – de Canon SELPHY QX20 levert duurzame foto’s van hoge kwaliteit, rechtstreeks vanaf een smartphone! De Canon SELPHY QX20 ondersteunt zowel 2:3 papierformaat, als het al bekende vierkante fotopapier1 die we nog kennen van zijn voorganger (de Canon SELPHY Square QX10). en is verkrijgbaar in trendy terracotta rood, zwart en klassiek wit.

De Canon SELPHY QX20 heeft geen inktcartridges nodig en maakt gebruik van de dye-sublimation technologie waarmee dye-inkt in drie stappen in cyaan, geel en magenta op het zelfklevende fotopapier wordt aangebracht voor levendige en kleurrijke fotoprints. Tot slot wordt een extra topcoating toegevoegd om te voorkomen dat foto’s vervagen. De printer is gemakkelijk mee te nemen in een handtas of rugtas. Hij is tevens ook voorzien van een ingebouwde accu en dankzij de Wi-Fi-connectiviteit kun je in een handomdraai levendige fotoprints maken van speciale herinneringen. Ideaal voor op vakantie! Eenmaal bij thuiskomst kan de printer dankzij het compacte formaat op elke (wand)plank of een bureau neer- gelegd worden zonder dat hij veel ruimte inneemt.

Naast de keuze in papierformaat is er een nog grotere creatieve expressie mogelijk dankzij de Canon SELPHY Photo Layout-App, waar leuke artistieke accenten zoals

stempels, filters, randen en tekst kunnen worden toegevoegd aan speciale herinneringen. Sneeuwvlokken zijn bijvoorbeeld toe te voegen aan een selfie als Kerstkaart of hartjes voor een zelfgemaakt Valentijnscadeau. De app bevat ook collages, kaders en aanpasbare randen met de nieuwe optie om van rand-tot-rand te printen waardoor bij elke fotoprint nog meer van de herinnering te zien is.

De nieuwe Canon SELPHY QX20 is onderdeel van het groeiende Canon-portfolio van portable mobiele fotoprinters. Hieronder vallen ook de Canon SELPHY CP1500, een supercompacte fotoprinter voor op het bureau, maar ook de Canon Zoemini-serie, een serie fotoprinters in zakformaat om direct peel-and-stick foto’s te printen. De Canon SELPHY QX20 past perfect in dit rijtje – een functionele, maar stijlvolle foto- printer en het ideale product om je creativiteit de vrije loop te geven, altijd en overal.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon SELPHY QX20 is vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van
€139,-.

1 Sets met fotopapier zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

EZVIZ lanceert zijn nieuwste vlaggenschip: RS20 Pro

Introductie van de Marantz Horizon en Marantz Grand Horizon