in ,

Archos tekent distributie overeenkomst met One Stop Mobile

Brede beschikbaarheid van betaalbare smartphones, tablets, drones en urban mobility in de Nederlandse markt dankzij samenwerking met One Stop Mobile.

ARCHOS breidt in Nederland de distributie uit van haar smartphones, 3G/4G tablets, urban mobility producten en connected objects om de producten zo nog beter bereikbaar te maken voor het grote publiek. Dit is in lijn met de wereldwijde strategie van ARCHOS om voor iedereen betaalbare en innovatieve producten beschikbaar te maken.

“In navolging op onze successen op de tabletmarkt is het nu tijd om de smartphone activiteiten op een vergelijkbaar niveau te krijgen”

Al jarenlang is ARCHOS actief op de Nederlandse smartphone- en tabletmarkt. Uitbreiding in het smartphone assortiment met modellen voorzien van de nieuwste specificaties vraagt echter om een bredere distributie in Nederland. “In navolging op onze successen op de tabletmarkt is het nu tijd om de smartphone activiteiten op een vergelijkbaar niveau te krijgen”, aldus Rob Kubinek, Sales Director ARCHOS Nederland. Mark van Embden, Managing Director One Stop Mobile, voegt hieraan toe: “wij zijn met 17 jaar kennis en ervaring succesvol in de distributie van ons volledige aanbod telecom accessoires en een logische stap in ons assortiment is daarom verdere uitbreiding in hardware met smartphones en 3G/4G tablets. Er is plaats in ons assortiment voor een innovatief merk waarbij service goed geregeld is en met ARCHOS denken we die positie goed in te vullen”.

Smartphones

De verschillende smartphones variëren in consumentenprijzen van € 59,99 tot en met € 549,99. De overzichtelijke indeling in de ACCESS, CORE, SENSE of DIAMOND range laat direct zien hoe een toestel gepositioneerd is. Zo is het instapmodel ACCESS 45 uitgerust met een 4,5 inch display en Quad Core processor. Het vlaggenschip, de DIAMOND Omega, is voorzien van een 5,73 inch Full HD IPS display, Qualcomm S835 Octo-Core processor, 8GB RAM en 128GB intern geheugen, dual 23/12MP backcamera en 2 x 5MP front camera. Dankzij de vele modellen die hier nog tussen zitten is er voor iedere gebruiker een geschikte smartphone.

3G- en 4G tablets en Connected Objects

Ook 3G en 4G tablets hebben focus voor ARCHOS. In een dalende tablet markt is dit een segment dat groei laat zien. De concurrerende verhouding tussen prijs en specificaties maakt dat ook hier kansen liggen om ARCHOS tablets verder te ontwikkelen bij de telecom kanalen. Alle 3G/4G tablets van ARCHOS zijn standaard uitgevoerd met een belfunctie.

Naast het uitgebreide productassortiment onderscheidt ARCHOS zich door een erg goede balans tussen specificaties en prijs en een goede service. Alle ARCHOS smartphones en 3G/4G tablets zijn standaard uitgerust met een dual sim functionaliteit. Daarnaast zijn alle producten van ARCHOS Google gecertificeerd.

Behalve in smartphones en tablets is ARCHOS sterk in Connected Objects. Met een eigen ontwikkelteam in Parijs en Shenzhen investeert ARCHOS in deze steeds belangrijker wordende markt voor drones, smart displays en urban mobility; elektrische stadsvoertuigen als scooters, hoverboards, steps en skateboards waaraan smartphones eenvoudig gekoppeld kunnen worden. Daarnaast heeft ARCHOS onlangs de HELLO gelanceerd. Een Home Assistant tablet die draait op Android in combinatie met Google Assistant. Waar concurrenten ingewikkelde systemen met hoge prijskaartjes op de markt brengen, heeft ARCHOS besloten deze mogelijkheid voor iedereen bereikbaar te maken. De ARCHOS HELLO wordt beschikbaar als 7 inch en 8,4 inch uitvoering voor respectievelijk € 129,99 en € 179,99 consumentenprijs.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiTip: simplehuman prullenbak met spraakherkenning

ASUS Republic of Gamers kondigt nieuwe line-up van gamesystemen aan