in

Distributie voor Speck

One Stop Mobile tekent voor distributie voor de Benelux op Speck Products – Een ongeluk zit in een klein hoekje en we laten allemaal wel eens onze kostbare smartphone vallen.

Het Amerikaanse Speck maakt daarom betrouwbare beschermcases, speciaal ontworpen om vallen en stoten op te vangen. Een combinatie van unieke technologie, oog voor detail en design en militaire beschermingsgraad leveren een productportfolio van prachtige beschermcases op die tegen een stootje kunnen. Speck blijft haar producten constant verbeteren met innovaties zoals een antibacteriële coating, UV bescherming om vergelen tegen te gaan en IMPACTIUM™ Shock Barrier. Dit is een uniek dynamisch en schokabsorberend materiaal waarmee de binnenkant van de cases bekleed is. Het absorbeert en verspreidt de impact van een val 52% meer dan reguliere TPU cases waardoor het toestel extra beschermd is bij een val.

“One Stop Mobile heeft getekend voor de distributie van Speck voor de Benelux en de producten zijn dan ook vanaf heden uit voorraad leverbaar.”

Speck’s productassortiment bestaat uit stijlvolle ruggedized beschermcases voor Apple en Samsung smartphones, tablets, Macbooks en laptops in een aantrekkelijke retail verpakking. De producten worden uitgebreid getest in onafhankelijke laboratoria, hebben vele patenten en worden regelmatig beloond met diverse awards en onderscheidingen waaronder de CES Innovation Awards.

Speck heeft haar wortels in het hart van Silicon Valley, het middelpunt van innovatie en design. Het merk wordt tegenwoordig succesvol verkocht in 89 landen, onder meer bij Apple Premium Resellers. In Amerika ligt het merk bij alle grote retailers waaronder Walmart, Macy’s en Staples en sinds de oprichting in 2001 staat het constant in de top 5 van beschermende smartphone- en tabletcases.

Bekijk en bestel het gehele productportfolio van Speck ook op onze webshop.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Onderzoek: Aankoopcriteria voor zakelijke smartphones

Huawei introduceert twee nieuwe MediaPads: de M5 lite & T5