in

De beste accessoires voor je telefoon

Telefoons zijn de afgelopen jaren technologisch alleen maar geavanceerder geworden. Je kunt gamen op hoge kwaliteit, videobellen met mensen aan de andere kant van de wereld, prachtige professionele foto’s maken, en dat allemaal in een piepklein apparaatje dat in je zak past.

Social media audience crowd filming through smartphones remixed media

Met al die functies en mogelijkheden zijn bedrijven zich meer gaan richten op accessoires om naast je telefoon te gebruiken. Zo zijn er een ongelofelijke hoeveelheid premium accessoires van derden om je leven aanzienlijk makkelijker te maken. Van essentiële toevoegingen tot geinige extra’s, we zetten een aantal toffe telefoon accessoires voor je op een rijtje.

Makkelijker opladen

De recentelijk geïntroduceerde MagSafe Charging Case maakt draadloos opladen een stuk simpeler. Deze charging case, die nu verkrijgbaar is voor de iPhone 12 en 13, bevestig je aan de achterkant van je telefoon. Daarna hoef je er niet meer naar om te kijken. De magneet van de MagSafe klikt vast aan een draadloze oplader of batterijpack om 15W op te laden. Als je eenmaal gewend raakt aan de voordelen van draadloos opladen, kan het moeilijk worden om ooit nog terug te gaan naar bedraad opladen. De MagSafe is alleen voor iPhones te gerbuiken, maar er zijn ook genoeg accessoires voor Samsung telefoons die het mogelijk maken om draadloos op te laden.

Voor de mensen die toch nog met draad opladen zijn er de VOLTA Chargers. De VOLTA opladers vernieuwen de manier waarop je je apparaten oplaadt, en het aantal kabels dat je thuis of op kantoor nodig hebt. Door middel van een magnetisch oplaadsysteem met opzetstukjes, kun je makkelijk van apparaat naar apparaat switchen. Deze is vooral nuttig als je meerdere apparaten hebt met verschillende poorten.

Als je onderweg bent is het onhandig om een meterlange oplaadkabel mee te moeten nemen. In plaats daarvan kun je een Bracelet Charger dragen. In principe is het gewoon een oplaadkabel vermomd als een armbandje. Wanneer je je telefoon moet opladen kun je hem gewoon uitklappen en in je powerbank of laptop steken.

Docks & Stands

In plaats van je telefoon zachtjes op tafel te leggen wanneer je hem niet gebruikt, kan je hem wat zorgvuldiger opbergen door hem in een dock te zetten. Ook hebben ze als bijkomend voordeel dat je het scherm van een iPhone handsfree kunt bekijken, en ze komen vaak met een ingebouwde oplader.

Lamicall’s Foldable Phone Stand is ideaal als desktop accessoire die je handen vrijmaakt voor het bekijken van video’s, het aannemen van een oproep en het ontvangen van meldingen. De standaard is verstelbaar voor een comfortabele kijkhoek en hoogte, en met een verzwaarde metalen voet staat die ook nog eens als een boom.

Naast je telefoon handsfree besturen, kan een dock ook andere functies hebben. Een goed voorbeeld is de Mangobeat, die niet alleen een dock is, maar ook een natuurlijke speaker. Deze speakers worden handgemaakt van een stengel van de mangoplant, en werkt zonder elektriciteit.

Als je vaak achter het stuur zit, is een autohouder voor je telefoon natuurlijk een no-brainer. Maar wat voor een heb je dan nodig? Er zijn een hoop verschillende modellen om uit te kiezen, en het is ook belangrijk om te letten op waar je de standaard aan vastzet.

Gebruiksgemak en bescherming

Een van de goedkoopste en meest populaire mobiele accessoires is de PopSocket. Deze grips kleven aan de achterkant van je telefoon en je kunt ze in- en uitklappen wanneer je wil. Dit maakt het makkelijk om je telefoon ergens neer te zetten. Ook maakt de PopSocket het kijken van films en video’s een stuk comfortabel, en je mobiele game-ervaring zal aanzienlijk verbeteren.

Het kopen van een screenprotector (en een telefoonhoesje) van gehard glas zou hoog aan je prioriteitenlijst moeten staan. Deze dunne laag kleeft direct aan je scherm, en beschermt het tegen kleine krassen en zware impactschade. Ook is het mogelijk om ze te kopen met een privacy-‘filter’. Hiermee kun je alleen je scherm zien wanneer je er recht voor zit, en het verbergt je scherm wanneer er schuin vanaf de zijkant naar gekeken wordt. Screenprotectors zijn zeker een van de beste mobiele accessoires en een essentiële aankoop, ongeacht welke telefoon je koopt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Is het verstandig uw antivirus uit te zetten tijdens het gamen?

Snelle bezorging en gepersonaliseerde winkelervaring bovenaan wensenlijstje Nederlandse consument