in

4 verschillende soorten telefoonhoesjes

Ben je opzoek naar een nieuw telefoonhoesje? Dan is het bij het uitzoeken belangrijk om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Je hoesje kan tegenwoordig namelijk meer zijn dan alleen maar een decoratief accessoire voor je telefoon. Zo zijn er een tal van verschillende materialen, stijlen en functionaliteiten om tussen te keizen. Hieronder lichten we vier verschillende soorten telefoonhoesjes uit, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken.

Back Cover Cases

Om te beginnen; de klassieke back covers. Deze back covers zijn meestal een hard omhulsel die precies voor een bepaalde telefoonvorm wordt gegoten, en deze worden dan precies op de telefoon vastgeklikt. Het bedekt de achterkant van de telefoon en de vier hoeken.

Meestal zijn ze vrij dun en licht, en ze voegen niet veel bulk toe aan de vorm van de telefoon. Dit relatieve lichtgewicht en de kleinere vorm is dan ook het grootste voordeel van deze soort case.

Back Cover Cases zullen makkelijker te vinden zijn als je bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe Find X5 Pro hoesjes, aangezien deze soort case het meest voorkomen, en dus ook het snelst op de markt komen voor nieuwe telefoons.

Book/Flip Cases

De Book of Flip Cases zijn ook erg populair. Deze case functioneert zowel als een telefoonhoesje als een portemonnee. Ze zijn meestal gemaakt van (nep-)leer, met een inzetstuk van polycarbonaat waar de telefoon in kan worden geklemd. De telefoon wordt omringend door een stuk (nep)leer aan de achterkant dat over de voorkant van de telefoon kan worden gevouwen.

Het voorste gedeelte wordt als een boek geopend om toegang te krijgen tot de telefoon en het portemonneegedeelte. In het portemonneegedeelte van de telefoon kunnen meestal 1-4 pasjes worden opgeborgen.

De kracht van deze soort telefoonhoesjes is dat ze de voorkant van de telefoon beschermen. Hierdoor is je telefoon ook veilig van krassen als die wordt bewaard in een tas. Het enige nadeel is dat ze een beetje onhandig groot kunnen zijn in een broekzak, vooral als die vol zit met pasjes.

Telefoonhoesjes met koord (Crossbody)

Als je op zoek bent naar vernieuwende telefoonhoesjes, zijn de crossbody-opties misschien wat je zoekt. Ontworpen om rond je nek of schouder te dragen, deze telefoonhoesjes met koord voorkomen dat je telefoon op de grond valt, en het maakt je leven een stuk makkelijker doordat je telefoon altijd binnen handbereik hangt.

Als je vaak broeken draagt zonder-, of met te kleine zakken, of als je klaar bent met je telefoon zoeken in je tas, is dit het perfecte hoesje voor jou. Naast functioneel is het ook nog eens een fashion-accessoire. Win-win!

Sporthoesjes

Of je nu net begint met joggen of een doorgewinterde marathonloper bent, dan is een sporthoesje de perfecte case voor jou. Het algemene ontwerp van een sporthoesje is vrij simpel; je telefoon wordt veilig vastgehouden in een zakje of harnas dat op je bovenarm kan worden gedragen.

Hierdoor komen de zakken van je broek of legging vrij, en komt je telefoon ook op een gemakkelijk bereikbare plek te zitten, zodat je nummers kunt overslaan of een activiteit kunt pauzeren zonder in een zak te hoeven rommelen. Ideaal.

Gezien de verschillende soorten telefoonhoesjes, kan het heel gewoon zijn om te verdwalen in het vinden van de juiste variant. Websites zoals GSMPunt zijn perfect om in te verdwalen, want voor alle soorten voorkeuren is er wel een passende case te vinden. Succes!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Jabra presenteert Engage 55 headset en meer innovaties voor hybride werken op ISE 2022

Upgrade je werkplek! Zo ga je van eettafel naar home office