in

Huawei introduceert twee nieuwe MediaPads: de M5 lite & T5

Vanaf maandag 10 september zijn de HUAWEI M5 lite en HUAWEI T5 verkrijgbaar in Nederland. Met deze introductie breidt Huawei, de tweede grootste smartphonefabrikant ter wereld, zijn assortiment aan MediaPads nog verder uit.

Met de nieuwe tablets kun je waar en wanneer je maar wil internetten en genieten van je favoriete series, films en muziek. De Mate 5 lite wordt heeft een strak design en wordt gekenmerkt door een sterke batterij. De T5 MediaPad gooit ogen hoge met zijn lage gewicht: slecht 460 gram.

  • De nieuw tablets bieden hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit voor een heerlijke entertainmentervaring.
  • Dankzij de 7500 mAh batterij kan je wel 11 uur lang films kijken op de HUAWEI M5 Lite.
  • De HUAWEI T5 is qua prestaties zeker geen lichtgewicht, maar weegt slechts 460 gram.

De M5 lite MediaPad

De HUAWEI MediaPad M5 lite is de ultieme compagnon voor een heerlijk avondje bingewatchen. Met een batterijcapaciteit van 7500 mAh biedt de tablet tot elf uur lang onafgebroken kijkplezier. Wanneer de batterij op dreigt te raken is deze, dankzij de Quick Charge-technologie, binnen enkele uren weer opgeladen. Voor het perfecte geluid heeft de M5 lite vier gecertificeerde Harman Kardon®-luidsprekers. Het apparaat kan ook snel en eenvoudig worden ontgrendeld met een vingerafdruk – voor razendsnelle toegang tot je favoriete serie.

De T5 MediaPad

De ultradunne metalen behuizing van de HUAWEI MediaPad T5 is slecht 7,8 millimeter dik. Hierdoor is de tablet niet alleen een lust voor het oog, de T5 is ook met zijn 460 gram ook erg licht. Dit maakt dat de T5 MediaPad lekker in de hand ligt voor nog meer gebruiksgemak. De T5 heeft een batterijcapaciteit van 5100 mAh, waarmee je meer dan zeven uur zorgeloos kan surfen.

Kracht en beeldkwaliteit

De M5 lite en T5 zijn beide uitgerust met de HUAWEI Kirin 659 octa-core processor voor razendsnelle prestaties. De 10.1-inch (25.6 cm) schermen van beide tablets hebben een Full HD-resolutie van 1920 x 1200 pixels. De tablets zijn voorzien van de Eye Care-modus een functie die de hoeveelheid blauw licht in het scherm vermindert, wat beter is voor je ogen. De geïntegreerde IPS-technologie zorgt ervoor dat de kleuren op het scherm scherp zijn – vanuit bijna elke hoek. De HUAWEI M5 lite MediaPad is itgerust met een werkgeheugen van 3 GB RAM en 32 GB aan opslagcapaciteit. De HUAWEI T5 MediaPad komt in twee uitvoeringen: een versie met 2GB werkgeheugen en een harde schijf van 16GB en een versie met 3GB RAM en een opslagcapaciteit van 32GB. De M5 lite en T5 draaien op het AndroidTM 8 en EMUI 8.0 besturingssysteem.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Distributie voor Speck

De nieuwe tado° V3+ Slimme Thermostaten voor een gezond thuisklimaat