in

Beleef je favoriete film of game vanaf nu extra intens dankzij de nieuwe Philips Hue Sync TV-app voor Samsung-tv’s

De Philips Hue Sync TV-app voor Samsung-tv’s brengt een naadloze lichtsynchronisatie wanneer je tv kijkt of games speelt en is compatibel met alle tv-inhoud en video-indelingen, inclusief native apps Andere nieuwe introducties zijn de Philips Hue Resonate wandlamp voor buiten en de Philips Hue Tap dial switch die nu verkrijgbaar is met een nieuwe ronde mini-houder.

Signify kondigt vandaag een nieuwe reeks producten aan, met als belangrijkste introductie de Philips Hue Sync TV-app voor Samsung-tv’s. Met de nieuwe betalende app kunnen filmliefhebbers en gamers genieten van een naadloze lichtsynchronisatie-ervaring met alles wat ze op tv bekijken of afspelen, inclusief native apps zoals Netflix en Disney+. Met deze samenwerking brengen Samsung en Philips Hue nieuwe, innovatieve en meeslepende manieren om te genieten van tv, films en games.

De nieuwe Philips Hue Sync TV-app synchroniseert je Philips Hue verlichting met alles wat op je Samsung-tv wordt getoond. Zo kan je genieten van een naadloze en meeslepende lichtsynchronisatie-ervaring tijdens het gamen of het bekijken van een film, zelfs via native apps zoals Netflix en Disney+. Dit is een van de belangrijkste voordelen van de Philips Hue Sync TV-app ten opzichte van de bestaande Philips Hue Play HDMI-synchronisatiebox, waarmee je niet kan synchroniseren met smart tv-apps.

Dit is een ongelooflijke mijlpaal in de home entertainment ontwikkeling van Philips Hue en onze steeds evoluerende samenwerking met Samsung. We zijn er trots op om meer spectaculaire en gepersonaliseerde ervaringen te bieden met onze nieuwe Philips Hue Sync TV-app en kijken ernaar uit om deze nieuwe manier die surroundverlichting mogelijk maakt wereldwijd in de huiskamers te brengen.”

Jasper Vervoort
Business Leader Philips Hue bij Signify

Bij Philips Hue draait alles om personalisatie. Zo biedt de nieuwe Philips Hue Sync TV-app verschillende aanpassingsmogelijkheden: gebruikers kunnen de intensiteit van de synchronisatie-ervaring instellen, de helderheid van de lampen aanpassen, de video- of gamemodus selecteren, automatisch starten inschakelen, en meer. Je kan de beste thuisbioscoopervaring creëren door een entertainmentzone te maken in de Philips Hue-app op je mobiele apparaat – zo kan je de lampen selecteren die je wil synchroniseren en deze vervolgens naar de juiste plaats en hoogte slepen ten opzichte van je tv-toestel. De app ondersteunt alle beeldformaten zoals 8K, 4K en HDR 10+.

“We zijn verheugd om samen met Philips Hue de Philips Hue Sync TV-app naar Samsung-tv’s te brengen”, zegt James Pi, Head of Experience Planning Group, Visual Display Business bij Samsung Electronics. “Deze innovatieve app biedt onze gebruikers een nieuwe manier om tv-content te ervaren door zich onder te dompelen in hun favoriete film of game. Het brengt entertainment via onze tv’s naar een heel nieuw niveau.”

De Philips Hue Sync TV-app is te downloaden op 2022 en nieuwere Samsung QLED-tv’s in de Q60-reeks of hoger. De app kan worden aangekocht en gedownload op individuele tv’s in de Samsung TV-app store. Voor andere tv-merken kan de Philips Hue Play HDMI-synchronisatiebox worden gebruikt, die je met een HDMI-kabel op je tv kan aansluiten, met het verschil dat er niet gesynchroniseerd kan worden met smart-tv-apps.

Nieuwe buitenlampen en schakelaars

Naast innovaties op het gebied van home entertainment zijn er nog meer nieuwe Philips Hue-producten aan te kondigen.

De Philips Hue Resonate wandlamp heeft een strak zwart design en geeft warm tot koel wit en gekleurd licht dat naar beneden schijnt in elke buitenruimte. De wandlamp kan kleur geven aan veranda’s of patio’s of een warm welkom creëren voor gasten wanneer het in de buurt van de voordeur wordt geplaatst. Het licht kan worden versmald met de meegeleverde clip om het uiterlijk van de lichtdriehoek te personaliseren, perfect voor smallere muren of pilaren.

De Philips Hue Tap dial switch is nu verkrijgbaar met een nieuwe ronde mini-houder als alternatief voor de vierkante muurbevestiging. De mini-houder is kleiner dan de standaardbevestiging en geeft je ook de flexibiliteit om de draadloze afstandsbediening overal te monteren: aan de muur zoals een gewone lichtschakelaar, aan kasten of op magnetische oppervlakken zoals de koelkast.

Vorig jaar werd reeds de de Philips Hue Go draagbare tafellamp aangekondigd. Nu is bekend dat deze vanaf 21 februari 2023 beschikbaar zal zijn om binnen en buiten de juiste sfeer te creëren.

Ga voor meer informatie over de Philips Hue-producten en -functies naar https://www.philips-hue.com/nl-nl

Beschikbaarheid

  • Philips Hue Sync TV-app (vanaf 5 januari 2023 in de Samsung TV-app store, EUR 129,99)
  • Philips Hue Resonate neerwaartse wandlamp (24 januari 2023, EUR 119,99)
  • Philips Hue Tap-draaiknop met mini-houder (14 maart 2023, EUR 49,99)
  • Philips Hue Go draagbare tafellamp (21 februari 2023, EUR 159,99)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

KEF introduceert nieuwe Titanium Grey kleurstelling in de KC62 Subwoofer collectie

DigiTest: NETGEAR Orbi Quad-band WiFi 6E-mesh-systeem review