in

Castle Richmond IV

Naast de Knight- en Avon-series heeft het Engelse luidsprekermerk Castle een tweede ‘Richmond’ aan het assortiment toegevoegd: de Richmond IV. Werd de ‘Anniversary’ al geroemd vanwege de prestaties, de ‘IV’ doet daar een schepje bovenop door de inzet van een iets grotere mid/bass-unit.

De gevoeligheid ligt op 88dB bij een nominale impedantie van 8 ohm. De afwerking is voorbeeldig in deze klasse: in zwart of mahonie houtfineer en kunstleer bekleding op de voor- en achterzijde. Hoewel de Richmond IV niet zou misstaan bij de juwelier, is hij beter op zijn plek bij u thuis… Prijs €499 per stuk.

Audiolab

P-DAC! Wat? Ja, Audiolab maakt van uw Android smartphone een hoog-eind muziekdoosje. Kost €99 maar dan heb je ook wat. Want ga maar na: 24bit/192kHz, plug&play, batterij niet nodig en daardoor slechts 17 gram.

Mission QX-series

QX-1, QX-2, QX-3, QX-4, QX-5, QX-S en QX-C, kortom: Mission QX-series. Oplopend van de twee monitor modellen, naar drie vloerstaanders, een surround en een center. Verkrijgbaar in vier afwerkingen, te weten Black, Walnut, Rosewood en White. Algemene eigenschap van de QX-series is de zware bouw, de hoge afwerkingsgraad, het neutrale klankkarakter, de precieze plaatsing van het geluid en tot slot – niet geheel onbelangrijk – de gekende ongekende prijs/kwaliteitverhouding.

Voor meer informatie www.quad-raad.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

HP lanceert reeks innovaties in OMEN game-PC portfolio

De nieuwe Philips 436M6VBPAB