in

De gameplay naar een next level getild dankzij Philips Hue

Driejarige samenwerking met Go!Gaming laat gamer kennismaken met Surround Lighting – Signify kondigt via zijn unieke, slimme verlichtingssysteem Philips Hue, een driejarige samenwerking aan met Go!Gaming.

Go!Gaming is een joint venture tussen Pathé, de grootste bioscoopketen van Nederland, en H20 esports campus, Europa’s grootste campus op het gebied van gaming en esports. Sinds de oprichting eind 2021 werden al vier locaties (Rotterdam, Utrecht, Groningen en Maastricht) geopend. Een Go!Gaming-locatie bestaat uit zo’n 40 game plekken, die allemaal zijn uitgerust met state of the art pc’s, videokaarten en de beste Playseats. Met de inbreng van Philips Hue wordt de speelervaring van elke gamer naar een onwaarschijnlijk next level getild.

Met de toevoeging van Philips Hue kan Go!Gaming voortaan zijn gamers een topnotch ervaring bieden. “De verlichting van Philips Hue zorgt voor een extra dimensie die nergens anders te vinden is,” zegt Matthijs Vink, directeur Go!Gaming en mede-oprichter H20 Esports Campus. “Wij willen op meerdere vlakken het verschil maken voor de brede game community en met unieke innovaties, zoals die van Philips Hue, kunnen wij iets aanbieden dat de kwaliteit van de gameplay vergroot.” Met de toevoeging van Philips Hue is er nog meer reden om naar Go!Gaming te komen.”

Philips Hue Sync App, een unieke propositie

Al bijna tien jaar zet Philips Hue de trend in de wondere wereld van de slimme verlichting. Terwijl de lampen, die je kan aansturen met de app, de stem, de afstandsbediening of bewegingssensor, van in het begin inzetten op meer sfeer, kwam daar de laatste jaren een nieuwe dimensie bij: entertainment. Want of je nu kijkt naar een spannende film of helemaal opgaat in het gamen met vrienden, de dansende lichtjes van Philips Hue zorgen ervoor dat je middenin de actie of spel zit. Ook wel Surround Lighting genoemd.

Via de samenwerking met Go!Gaming willen we de footprint van Philips Hue binnen de gaming en esports community verder uitbreiden

“Via de samenwerking met Go!Gaming willen we de footprint van Philips Hue binnen de gaming en esports community verder uitbreiden,” zegt Angelo Landerloo, Partnership Manager bij Signify. “Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat de consumenten Philips Hue niet alleen kunnen ervaren, maar ook zien hoe gemakkelijk zij thuis hun gaming setup kunnen syncen met Philips Hue.”

Verwacht wordt dat voor het einde van 2023 zo’n tiental Go!Gaming locaties zullen worden uitgelicht met Philips Hue. Voor een impressie van Go!Gaming met integratie van Philips Hue, klik hier.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Ruim de helft van nieuwe podcasts wordt ontdekt door tips van bekenden

Een nieuwe TV kopen?