in

De nieuwe moto g7

Motorola blijft gefocust op de grootste verplichting tegenover consumenten: telefoons aanbieden met de premium features die je verdient, zonder de kwaliteit, betaalbaarheid en betrouwbaarheid op te geven.

Omdat er geen enkele consument hetzelfde is, zijn de wensen voor een smartphone ook zeer verschillend. De nieuwe moto g7-serie focust op de features die het belangrijkst zijn voor jou. Motorola lanceert vier versies van haar best verkopende smartphone tot nu toe – met betere camera’s, batterijduur, processor snelheid en zo groot mogelijke beeldschermen.

moto g7 plus: Onbetwiste foto kwaliteit.

De nieuwe moto g7 plus is ontworpen om de beste foto’s ooit mee te maken. Kleine bewegingen of slechte lichtomstandigheden zijn geen probleem voor het dual-camera 16 MP-systeem met optische beeldstabilisatie. De nieuwe camerasoftware en AI helpen om foto’s te maken als een pro met fantastische opties, zoals Smart Composition en Auto-Smile capture. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het missen van fantastische fotomomenten, dankzij een accu die de hele dag mee gaat samen met 27W TurboPower charging voor 12 uur batterij in slechts 15 minuten.1 Het nieuwe u-design, 6.2” Max Vision-beelscherm geeft een meeslepende ervaring met Full HD+-resolutie, versterkt met Dolby AudioTM heldere stereo speakers.

moto g7: Leg het vast. Heb interactie.

Met de nieuwe moto g7 komen video’s en afbeeldingen tot leven door het u-design, 6.2″ Max Vision Full HD+-display. Het 12 MP dual-camerasysteem heeft Spot Color, Auto Smile Capture en Google LensTM. De moto g7 is 50% sneller dan de vorige generatie, kan de meest zware taken aan dankzij het krachtige Snapdragon™ 632 Mobile Platform.2 Door de Turbopower charging en een accu die de hele dag mee gaat, houdt hij zelfs de langste sessies vol.1 Vernieuwd Contoured Gorilla Glass design zorgt ervoor dat hij er net zo goed uit ziet als dat hij presteert.

moto g7 power: Enorme batterijduur. Nonstop plezier.

De moto g7 power is een nieuwe toevoeging aan de moto g-familie, ontworpen om de nummer één klacht van consument over smartphones te verhelpen: de batterijduur. De moto g7 power heeft een 5000 mAh accu, zodat je op een enkele acculading 60 uur (2.5 dagen) kan spelen of werken. Wanneer hij toch opgeladen moet worden, kan dat met TurboPowerTM charging.1 Geniet van het extra wijde beeld op een 6.2″ Max Vision HD+-beeldscherm. De moto g7 power wordt ondersteund door het krachtige Snapdragon™ 632 Mobile Platform.

moto g7 play: Compact design. Grootse prestaties.

De moto g7 play heeft ondanks zijn kleine omvang krachtige prestaties die haperingen achter zich laat. Met het Snapdragon™ 632 Mobile Platform, is de moto g7 play 60% sneller dan de vorige generatie.3 Het compacte design heeft een ultrawide 5.7″ Max Vision HD+-beeldscherm met een 19:9 aspect ratio beeldverhouding. Met de 13 MP-camera met PDAF en Zero Shutter Lag mis je geen moment.

Exclusieve Moto Experiences

De nieuwste generatie moto g-smartphones zijn uitgerust met Moto Experiences die het makkelijker en aangenamer maakt. De pas nieuw ontworpen One Button Nav vervangt navigatieknoppen met een simpele on-screen bar. Alle telefoons zijn uitgerust met AndroidTM 9.0 Pie. De Three Finger Screenshot is ook verbeterd, zo is het nu mogelijk om screenshots te maken langer dan het scherm is en om hem gelijk aan te passen. Gecombineerd met alle huidige favoriete Moto Experiences zoals Quick Capture, Fast Flashlight en Attentive Display, is het gebruik van een smartphone nooit makkelijker geweest.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AOC breidt de succesvolle G1-serie uit met de nieuwe CQ32G1 31,5” QHD monitor

DigiTip: Datacolor introduceert de SpyderX, een baanbrekende kalibratieoplossing