in

Verleg je grenzen met de nieuwe Moto g6 en e5

Vandaag lanceert Motorola vijf nieuwe modellen in het Moto g6- en Moto e5-portfolio. De smartphones zijn slimmer dan ooit, met een focus op het scherm, ontwerp en vermogen. Ook zijn beide lijnen voorzien van Qualcomm® Snapdragon™-processors en draaien op Android™ 8.0 Oreo™.

Moto g6 plus: ´Picture perfect´ door slimme camera en serieuze prestaties

De nieuwe moto g6 plus heeft een 18:9 beeldverhouding en een Full-HD Max Vision 5.9” scherm met intense kleuren en perfecte details. Dankzij ‘Dual Autofocus Pixel technology’ schiet je de meest creatieve foto’s met razendsnelle focus. Door middel van het f/1.7 diafragma en de 1.4um pixelgrootte fotografeer je zelfs in minder lichte omgevingen. Het ´smart camera system´ herkent geschreven teksten en objecten.

Moto g6: Imponeren en creëren

Met het 5.7″ Full-HD Max Vision display en opvallende 3D glazen achterkant is de moto g6 een indrukwekkend model. Dankzij de geavanceerde imaging software en 5MP en 12MP dual-camera aan de achterkant is de telefoon perfect voor het maken van portretten, artistieke zwart-wit foto´s en foto´s met filters. Ook is mogelijk je telefoon te vergrendelen of ontgrendelen met de vingerafdrukscanner.

Moto g6 play: Dagen spelen, zonder op te laden.

De moto g6 play zorgt door zijn snelheid dat jij tijd overhoudt voor de leuke dingen. Met de krachtige 1.4 GHz-core processor open je alle apps en functies op de telefoon zonder dat er één seconde verloren gaat. Daarnaast houdt de 4000 mAh all-day batterij het tot wel 36 uur vol.

Moto e5 plus: Groot scherm. Groot scherm. Hallo entertainment.

Met een 5000 mAh batterij is de moto e5 plus een perfecte telefoon voor op reis. Het 6” Max Vision-scherm en 18:9 beeldverhouding zorgen ervoor dat het model perfect in de hand past. Daarnaast voelt het ook nog eens goed aan door het golfpatroontje in het design en licht gebogen achterkant en ontgrendel je hem in een mum van tijd dankzij de vingerafdrukscanner.

Moto e5: Zie meer. Doe meer.

Ook de moto e5 is er voor je gedurende de dag. Door het 5.7” Max Vision scherm, 18:9 beeldverhouding en ergonomisch gebogen achterkant ligt dit model lekker in de hand. Met de discrete vingerafdrukscanner zijn notificaties, telefoongesprekken of de home pagina gemakkelijk direct te openen. De speciale microSD4 geeft je extra ruimte voor foto´s, muziek en video´s.

Onbeperkt opslagvermogen
Zoals gebruikelijk zijn de Motorola telefoons uitgerust met Google Photos5. Hiermee zijn al je herinneringen automatisch veilig opgeslagen en makkelijk te bekijken, delen of editen vanaf al je apparaten.

Beschikbaarheid en prijzen

  • De moto g6 plus ligt vanaf mei in de winkels voor een prijs van €299,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.
  • De moto g6 ligt vanaf juni in de winkels voor een prijs van €249,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.
  • De moto g6 play ligt vanaf juni in de winkels voor een prijs van €199,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.
  • De moto e5 plus ligt vanaf juni in de winkels voor een prijs van €189,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.
  • De moto e5 ligt vanaf juni in de winkels voor een prijs van €149,99. De telefoons zijn beschikbaar in de kleuren goud en grijs.

Meer informatie en specificaties vind je hier.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Inefficiënte technologie belemmering voor succes

Online consument kiest webwinkel vooral vanwege bezorgkosten en retourvoorwaarden