in

De nieuwe Philips 276E8VJSB: elegant en krachtig

MMD kondigt de geheel nieuwe Philips 276E8VJSB LCD-monitor aan. Deze 4-inch UHD-monitor van 27 inch (68,6 cm) is uitgerust met de nieuwste technologie voor een goede beeldkwaliteit, uitstekende scherpte, helderheid en levensechte beelden vanuit elk gezichtshoek.

Het slanke, elegante ontwerp en de handige, user-focused functies maken de monitor een aantrekkelijke keuze voor zowel professionals als thuisgebruikers.

  • 4K Ultra HD-technologie voor scherpe, heldere beelden
  • 10-bit display voor heldere, mooie kleuren
  • Slank, eigentijds ontwerp voor eenvoudige elegantie

Uitstekende beeldkwaliteit

De Philips 276E8VJSB biedt gebruikers een overvloed aan geavanceerde technologieën die een uitstekende beeldkwaliteit garanderen, waardoor deze monitor ideaal is voor fotografie, films en surfen op het web, evenals voor professionele activiteiten die een consistente helderheid en kleurnauwkeurigheid vereisen. UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) resolutie biedt uitstekende precisie dankzij het krachtige paneel, terwijl het IPS LED-breedbeeld opmerkelijk scherpe beelden en levendige kleuren biedt, die waargenomen kunnen worden vanuit extra brede kijkhoeken van 178/178 graden. Het 10-bits display biedt ook een rijke kleurdiepte, met 1.074 miljard kleuren en 12-bits interne verwerking voor vloeiende overgangen en details.

Elegant ontwerp

De Philips 276E8VJSB is elegant en krachtig en uiterst geschikt voor multi-display of tiling setups. De ultra smalle randen zorgen voor minimale afleiding en een naadloos uiterlijk voor verbeterde productiviteit, terwijl het slanke, eigentijdse ontwerp een aanvulling is op elk interieur.

User-focused

Uitgerust met een breed scala aan handige functies en opties, is de Philips 276E8VJSB ontworpen om de gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken. De Philips 276E8VJSB bevat de volgende functies: MultiView-connectiviteit voor probleemloze multi-tasking met meerdere schermen. Flicker-Free technologie om helderheid te regelen en flikkering te verminderen. Tevens zorgt de Flicker-Free technologie er voor dat naar een monitor kijken comfortabeler wordt en draagt de technologie bij aan minder vermoeide ogen na langdurig gebruik van een monitor. LowBlue-modus voor verbeterd welzijn, milieuvriendelijke materialen voor meer duurzaamheid en een laag stroomverbruik voor lagere energierekeningen.

De Philips 276E8VJSB zal midden november 2018 beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 299 euro.

Meer informatie over Philips-monitors.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Internetcriminelen treffen winkeliers in het hart

Synology introduceert mesh router MR2200ac voor betere wifi en veiliger internet