in

Kenwood ProTalk TK-3701D Portofoon

In de snelle wereld van tegenwoordig is duidelijke en betrouwbare communicatie cruciaal. Portofoons zijn hierbij een essentieel onderdeel geworden om wederzijdse communicatie mogelijk te maken. 

Kenwood’s ProTalk TK-3701D is een van die apparaten. Een top-of-the-line licentievrije portofoon van Kenwood, met een scala aan functies die tegemoetkomen aan de eisen van verschillende industrieën. Of het nu voor bouwplaatsen, distributiecentra, of een andere professionele omgeving is, de TK-3701D biedt duidelijke en betrouwbare communicatie.

Duurzaam ontwerp: De radio is ontworpen om zware omstandigheden en intensief gebruik te weerstaan, met een robuuste constructie die bescherming biedt tegen stof en vocht (IP55). Dit maakt hem ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen en zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Lange levensduur: De TK-3701D portofoon beschikt over een Lithium-ion accu met een capaciteit van maar liefst 2000 mAh. Met een volledig opgeladen accu, gaat de portofoon bij gemiddeld gebruik zo’n 18 uur onafgebroken mee.

Analoog & Digitaal: Net als eerdere Kenwood Portofoons, bevat de TK-3701D een zogenaamde ‘dual mode’, waardoor het apparaat zowel digitaal als analoog te gebruiken is. Ideaal dus om te integreren in bestaande netwerken die alleen nog analoog communiceren. 

48 gesprekskanalen: de 48 kanalen van de TK-3701D zijn onderverdeeld in 3 zones; de eerste zone heeft 16 analoge kanalen, en de tweede en derde zones hebben beide 16 digitale kanalen. Door middel van de twee Push-To-Talk knoppen, is het mogelijk om gemakkelijk met twee verschillende kanalen contact te houden.

Gebruiksvriendelijk display: De portofoon maakt gebruik van een programmeerbare 7-kleurige LED-display, waarop je onder anderen je accustatus kunt aflezen. De kleur van het display kan worden aangepast om te veranderen bij inkomende oproepen, of om de portofoon een herkenbare kleur te geven en hem bijvoorbeeld aan een specifiek team te koppelen.

Goeie geluidskwaliteit: Door de Kenwood DSP AMBE2+ technologie produceert de portofoon super heldere, ongehinderde audio. En door de ingebouwde BTL-versterker en luidspreker van 1 watt blijven de gesprekken ook in luide omgevingen te volgen.

Compatibele accessoires: De ProTalk-portofoon is compatibel met een reeks accessoires, waaronder oortjes, microfoons en groepsladers. Door middel van de bekende K1-connector, zijn de meeste accessoires van je oude portofoon, ook met deze te gebruiken.

Kortom, Kenwood’s ProTalk TK-3701D is een zeer veelzijdige en functionele professionele portofoon die een reeks functies biedt om te voldoen aan de eisen van verschillende industrieën. Met z’n vele functies is het een uitstekende keuze voor professionals die een betrouwbare communicatieoplossing nodig hebben.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

LG breidt Premium entertainmentopties uit via WebOS Hub

MartinLogan Motion: opnieuw uitgevonden