in

Land Rover Explore outdoor smartphone vanaf 24 mei verkrijgbaar

De Land Rover Explore, de rugged outdoor smartphone die Land Rover en Bullitt Group in februari onthulden op het Mobile World Congress in Barcelona, is vanaf 24 mei 2018 verkrijgbaar.

De Land Rover Explore is speciaal ontworpen is om in de wildernis de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. De smartphone doorstaat valtests van 1,8 meter, overleeft zout en zoet water dankzij de IP68-rating en weerstaat blootstelling aan extreme temperaturen en thermische schokken. Daarnaast beschikt de smartphone over handige functies als een SOS zaklamp en nachtmodus, waardoor hij geschikt is voor iedereen met een passie voor outdoor.

Het hart van de Land Rover Explore is een krachtige 4000mAh-batterij, die twee dagen meegaat bij normaal gebruik, of een volle dag bij constant gebruik van GPS en het 5-inch HD beeldscherm. Deze blijft leesbaar in direct zonlicht en het touchscreen kan ook bediend worden met handschoenen of natte vingers. Het Outdoor Dashboard biedt directe toegang tot weersinformatie, de sensordata en zelfgekozen informatie die relevant is voor elke specifieke activiteit.

De Land Rover Explore wordt standaard geleverd met het Adventure Pack. Deze upgrade de smartphone met een extra 3600mAh-batterij, een GPS patch-antenne en hoogwaardige topografische kaarten met Skyline augmented reality van ViewRanger. Andere beschikbare hardware-packs bestaan uit een aanvullende grote 4370mAh-batterij en een universele fietshouder.

De Land Rover Explore met Adventure Pack kost €649 is vanaf 24 mei 2018 verkrijgbaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

HP versnelt innovatie met een verbluffende nieuwe line-up van premium pc’s

Nikon introduceert de COOLSHOT PRO STABILIZED-laserafstandsmeter voor golfers