in

Nikon introduceert de COOLSHOT PRO STABILIZED-laserafstandsmeter voor golfers

Nikon kondigt vandaag de introductie aan van de COOLSHOT PRO STABILIZED-laserafstandsmeter voor golfers, het nieuwe vlaggenschip dat een verbeterde versie is van de modellen uit de COOLSHOT 80-serie.

De COOLSHOT PRO STABILIZED heeft de vibratiereductie van de COOLSHOT 80-modellen, maar dan in een kleinere en lichtere body. Hij heeft een makkelijk afleesbaar rood intern OLED-display met een automatische helderheidsfunctie die het display automatisch bijregelt op basis van de hoeveelheid omgevingslicht. De meettijd is verkort tot ongeveer 0,3 seconden. De waterdichte en condensvrije body biedt bescherming tegen onverhoedse regen en waterspatten.

De COOLSHOT PRO STABILIZED beschikt verder over een werkelijkeafstandsindicator: een groene led voor op het apparaat knippert bij gebruik van de stand voor de werkelijke afstand. Dit betekent dat hij kan worden gebruikt bij officiële golfwedstrijden* waarbij afstandsmeters toegestaan zijn. Het apparaat geeft immers duidelijk aan dat de functie voor het meten van de helling (ID-technologie) niet actief is.

De COOLSHOT van Nikon biedt zekerheid over de afstand, zodat de gebruiker bij elke slag meer tijd heeft om strategische beslissingen te nemen en zich te focussen.

Alles wat u van een laserafstandsmeter voor golfers verwacht, is nu te vinden in de nieuwe COOLSHOT PRO STABILIZED. Met zijn verbeterde bediening en meetgemak is dit apparaat bij uitstek geschikt voor golfers die voor het eerst een laserafstandsmeter gebruiken en voor iedereen die meer wil dan een gewone laserafstandsmeter.

*Ga na wat de lokale regels zijn voordat u een COOLSHOT gebruikt tijdens een officiële wedstrijd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Land Rover Explore outdoor smartphone vanaf 24 mei verkrijgbaar

Samsung viert de zomer met stijlvolle Galaxy S9 en S9+ in Sunrise Gold