in

Logitech introduceert 2017 Doodle Collection-muizen

Laat het kind in je los, met de nieuwe Doodle-muizen en zijn opvallende designs – Logitech komt met een nieuwe line-up aan muizen met opvallende designs.

De Logitech 2017 Doodle Collection daagt je uit je creativiteit de vrije loop te laten en lekker weg te dromen achter je bureau.

Geïnspireerd door (te) gekke hersenspinsels uit een denkbeeldige wereld, combineert de Doodle Collection sterke visual storytelling elementen met sprookjesachtige, met de hand getekende karakters, patronen en symbolen. De collectie van dit jaar is voor mensen met een jeugdige inborst die met kinderlijke verwondering en spontaniteit naar de wereld kijken.

Een paar fijne doodles – van Lightbulb tot Sneakerhead en van Skateburger tot Triple Scoop – geven je Logitech M238 Wireless Mouse een eigen karakter dat past bij het jouwe. De 2017 Doodle Collection-muizen werken maar liefst 12 maanden op één enkele batterij. Navigeer soepel tussen verschillende websites en documenten met het comfortabele scrollwiel, of je nu Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux gebruikt. Bovendien garandeert de nano-USB-ontvanger bereik tot 10 meter.

Prijs en beschikbaarheid
Logitech’s 2017 Doodle Collection is naar verwachting in juni beschikbaar voor een adviesprijs van €24,99.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Met gemak en in stijl van A naar C

Amsterdam krijgt Shopping Street Innovation Lab