in

Logitech geeft persoonlijke setups kleur met nieuwe Pebble 2-collectie

De opvolgers van de geliefde Pebble-muis en het Logitech K380-toetsenbord zijn vanaf mid-september verkrijgbaar in de Benelux

Logitech geeft kleur aan persoonlijke setups met de release van de Pebble 2-collectie, bestaande uit de Pebble Mouse 2 M350s en het Logitech Pebble 2 K380s-toetsenbord. Beide producten zijn ontworpen om aan te sluiten bij de esthetiek van persoonlijke werkplekken en kunnen tegelijkertijd eenvoudig overal mee naartoe worden genomen.

De moderne en minimalistische Pebble 2 Combo bevat het nieuwe Pebble 2 K380s-toetsenbord en de Pebble 2 M350s-muis. De Combo is gemaakt met gerecycled plastic en is per direct verkrijgbaar in drie frisse kleuren*: Tonal Graphite, Tonal White en Tonal Rose. Schakel naadloos tussen verschillende apparaten met één druk op de knop en draag dit duo overal mee naartoe, om te werken, te browsen en te chatten – wanneer dan ook, waar dan ook. Ook is er een specifieke Pebble 2 Combo voor Mac beschikbaar.

Maak persoonlijke workflows nog persoonlijker

Het Pebble 2 K380s-toetsenbord brengt een comfortabele type-ervaring met zich mee dankzij de afgeronde toetsen en bovendien is hij erg stil. Dit toetsenbord bevat ook Fn-shortcuttoetsen om bijvoorbeeld direct een zoekfunctie in te schakelen, beelden vast te leggen, het emoji-menu te openen en meer. Zo besparen gebruikers tijd en krijgen zij meer gedaan. Ook kunnen zij gebruikmaken van de Logi Options+ App** om 10 Fn-toetsen te personaliseren en af te stemmen op hun persoonlijke workflow, bijvoorbeeld door veelgebruikte applicaties direct op te starten.

De opvolger van de geliefde Logitech Pebble

De Pebble 2 M350s is bij uitstek de muis om overal mee naartoe te nemen en het lichtgewicht, kiezelsteenvormige ontwerp past op natuurlijke wijze in de hand. Dankzij Silent Touch-technologie wordt 90% van het klikgeluid zelfs volledig weggenomen***. Personaliseer de middelste muisknop met behulp van de Logi Options+ App om shortcuts toe te wijzen voor veelgebruikte apps, emojis te verzenden via Whatsapp of songs te shufflen in een Spotify-afspeellijst. Denk ook aan alledaagse functies als het tonen of verbergen van een desktopscherm, het vastleggen van beeld en meer.
Beluister hier onze “Defy Boring” Spotify-afspeellijst.

Oog voor duurzaamheid

De Pebble 2 Combo, Pebble 2 K380s-toetsenbord en Pebble Mouse 2 M350s zijn klimaatneutraal gecertificeerd en worden geleverd in een verantwoord vervaardigde verpakking. De plastic onderdelen bevatten gerecycled plastic****:

  • Pebble 2 K380s toetsenbord: 64% in het geval van de Tonal Graphite-kleur, 49% in het geval van Tonal White en Tonal Rose.
  • Pebble Mouse 2 M350s: 76% in het geval van de Tonal Graphite-kleur en 58% in het geval van Tonal White en Tonal Rose.

De Logitech Pebble 2-collectie is vanaf mid-september verkrijgbaar via bekende retailers en www.logitech.com/nl-nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De iPhone 14-serie: 4 potentiële nieuwe zakelijke smartphones

Nieuwe Roomba Combo j9+ is de krachtigste 2-in-1 op de markt voor autonoom schoonmaken met verbeterde iRobot OS intelligentie