in

De iPhone 14-serie: 4 potentiële nieuwe zakelijke smartphones

De iPhone is bijzonder populair in het zakenleven, en daar zijn verschillende goede redenen voor. Denk aan goede integratie, hoge kwaliteit, professionele uitstraling en een intuïtieve gebruikersinterface. Denk jij erover om een nieuwe iPhone zakelijk te bestellen? Overweeg dan de vier toestellen in de iPhone 14-serie, want het zijn allemaal potentiële zakelijke smartphones.

iPhone 14

Om te beginnen is het standaardmodel, de gewone iPhone 14. Omdat er geen Mini meer in de serie is, is het standaardmodel nu het eenvoudigste toestel. Dat neemt niet weg dat het nog steeds een oerdegelijke high-end smartphone is die uitstekend als zakelijke mobiele telefoon dienst kan doen. De iPhone 14 is een toestel op broekzakformaat met een mooi OLED-display van 6,1 inch, en kan daardoor ook goed met één hand bediend worden. Voor zware gebruikers is het goed om te weten dat het toestel via snelladen ook weer snel opgeladen kan worden, en ook draadloos opladen is mogelijk. De twee cameralenzen lijken met 12 megapixel elk wat mager, maar maken wel prima beelden. Een minpuntje is de lage schermverversingssnelheidvan 60 Hz, waar je overigens niets van merkt als je huidige smartphone al een paar jaar oud is.

iPhone 14 Plus

Spreekt de iPhone 14 je in principe wel aan, maar vind je het scherm te klein? Overweeg dan de iPhone 14 Plus. Deze telefoon is in grote lijnen hetzelfde als het standaardmodel uit de serie, maar heeft een aanzienlijk groter display van 6,7 inch. Ook heeft hij een langere batterijduur dan de ‘gewone’ iPhone 14. Hoewel de Plus wat minder goed in de broekzak en de hand past, biedt het grotere scherm wel meer mogelijkheden om erop te werken en te multitasken. Dat kan voor een zakelijke telefoon natuurlijk wenselijk zijn.

iPhone 14 Pro

Wil je een iPhone die toch echt wat meer te bieden heeft dan de gewone iPhone 14, dan is de Plus wellicht niet de upgrade die je zoekt. Maar de iPhone 14 Pro is dat misschien wel. Net als het standaardmodel is dit een smartphone op broekzakformaat, met een scherm van 6,1 inch. Dat scherm heeft echter wel een verversingssnelheid van 120 Hz, wat voor een soepelere gebruikservaring zorgt. Dankzij de een betere processor – de A16 Bionic chip – is de Pro ook beter in multitasken en zuiniger met de batterij. Ook heeft de iPhone 14 Pro een extra cameralens van maar liefst 48 megapixel op de achterzijde.

iPhone 14 Pro Max

Dan bestaat er nog steeds de mogelijkheid dat de specificaties van de Pro je meer aanspreken dat die van het standaardmodel, maar dat het kleine scherm niet naar de wens is. In dat geval is er nog de iPhone 14 Pro Max om voor te kiezen. Dit is in feit de iPhone 14 Pro, maar dan met een groter display van 6,7 inch. Dit is de telefoon die je wilt hebben als je de allerbeste iPhone die er op het moment van schrijven beschikbaar wilt als je nieuwe zakelijke smartphone.

Zoals je kunt lezen, is er voor ieder wat wils in de iPhone 14-serie. Jouw nieuwe zakelijke iPhone zit hier dus ongetwijfeld ook tussen. Of je nu extra sterke hardware nodig hebt of juist niet, een groot scherm wilt of juist een smartphone op broekzakformat, het kan allemaal.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips en Evnia presenteren veelzijde selectie monitoren voor scholieren en professionals

Logitech geeft persoonlijke setups kleur met nieuwe Pebble 2-collectie