in

Go Lemon stunt ook dit jaar met abonnement voor de nieuwe Apple iPhones

Go Lemon levert de nieuwste iPhones voor €1 uit – Als eerste bedrijf in Nederland maakte Go Lemon het vorig jaar mogelijk om de nieuwste iPhone van Apple in huis te halen zonder honderden euro’s voor de aanschaf te betalen of een telecomcontract aan te gaan. Dit jaar stunt het bedrijf met de “haal de 2018 iPhone voor €1 in huis aktie”

Miljoenen Apple-liefhebbers kijken jaarlijks reikhalzend uit naar de introductie van de nieuwste iPhone. Ook Go Lemon-oprichter Bas van der Putten wilde graag elk jaar het nieuwste model iPhone gebruiken. Maar net als vele andere Apple-fans hikt ook hij aan tegen de hoge aanschafwaarde van de nieuwste iPhone.

  • Go Lemon is vorig jaar opgericht. De introductie in 2017 van de duurste iPhone ooit was een enorme kickstart voor deze Nederlandse start up
  • Bij Go Lemon betalen klanten per maand alleen voor het gebruik van de iPhone en niet voor het bezit
  • Go Lemon stunt deze maand met de €1 aktie. Alle nieuwe 2018 modellen iPhone haal je voor €1 in huis i.p.v.
  • Een abonnement loopt twaalf maanden waardoor klanten elk jaar over de nieuwste iPhone kunnen beschikken

Vorig jaar richtte Van der Putten Go Lemon op, wat een gat in de markt bleek. “Je ziet steeds meer businessmodellen die uitgaan van een abonnement waarbij je niets bezit, maar wel gebruikt. Netflix, Spotify en in Nederland het succesvolle Swapfiets. Maar voor de zeer gewilde en vaak dure Apple producten was er niets. Toen ben ik het zelf maar begonnen”. Een schot in de roos, zo bleek. De eerste financiering door een informal investor was direct op nadat de pre order voor de iPhone X gestart was. “De marketing kraan stond nog maar half open of hij moest al weer dicht” lacht Van der Putten. In december volgde een succesvolle crowdfundingsronde en inmiddels staat de tweede crowdfundingsronde alweer in de steigers.

“De marketing kraan stond nog maar half open of hij moest al weer dicht”

Klanten waarderen Go Lemon, zo blijkt uit tientallen online reviews om de snelle levering en zeer persoonlijke en goede service. “Blijkbaar maken we echt een verschil” zegt Van der Putten. “We verwachten veel van onze marketing stunt waarbij de nieuwe iPhone modellen voor €1 in huis gehaald kunnen worden. In combinatie met een contract van 12 maanden natuurlijk, maar we leveren hem echt voor €1 uit” aldus Van der Putten. “De inschrijving voor het pre order alert loopt storm, in principe hebben we er 250 beschikbaar voor dit starttarief, maar we gaan niet heel streng zijn als het er (veel) meer worden.”

Vast bedrag per maand

Apple introduceerde vorige jaar de duurste iPhone ooit: de iPhone X. Nu is het tijd voor de opvolgers en de verwachting is dat een grote variant van de iPhone X (de iPhone XS Plus) het nieuwe vlaggenschip van Apple gaat worden. Deze iPhone en alle andere modellen maakt Go Lemon bereikbaar. Consumenten betalen een startbedrag, de startfee, en vervolgens 12 maanden een maandelijks bedrag. Startfees variëren van €49 – €199 en maandbedragen van €9 – €69. Voor deze bedragen is de iPhone via Go Lemon altijd direct verzekerd tegen (glas)schade en diefstal, zodat klanten niet geconfronteerd worden met hoge kosten als er een ongelukje gebeurt. Tevens levert Go Lemon altijd een leen iPhone als men tijdelijk zonder komt te zitten. Sinds april van dit jaar zijn ook de Apple Watch en de iPad aan het assortiment toegevoegd.

Niet kopen maar abonneren

Bij Go Lemon betalen klanten per maand alleen voor het gebruik van de iPhone en niet voor het bezit. En daardoor bespaart men honderden euro’s ten opzichte van de aanschaf van een iPhone. En na een jaar kan men gewoon een nieuw abonnement afsluiten met de nieuwste iPhone, Apple Watch of iPad. De verwachting is dat binnenkort ook Macbooks en iMacs worden toegevoegd.

Geen BKR registratie

Sinds 1 mei 2017 gelden er nieuwe wettelijke regels voor het aanschaffen van een smartphone op afbetaling in combinatie met een telefoonabonnement bij een telecomprovider. Consumenten krijgen nu een BKR-registratie wanneer ze een smartphone van 250 euro of meer op afbetaling kopen. Dat geldt niet voor klanten van Go Lemon, want die worden geen eigenaar van de iPhone maar gebruiken het Apple- product in abonnementsvorm. Go Lemon

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

XFI Premium Audio Show

Omgeef jezelf met audio