in

Omgeef jezelf met audio

NIEUW: Speakers voor meerdere ruimten met smartphone-app – Er is een revolutie gaande op het gebied van luidsprekers. De geluidskwaliteit blijft belangrijk, maar er wordt steeds vaker gekozen voor slimme luidsprekers en multiroom-audio.

Luidsprekers in meerdere kamers tegelijk kunnen bedienen is voor de consument een belangrijke factor geworden. Het geluid en de uitstraling zijn echter nog steeds erg belangrijk.

Nedis heeft een reeks slimme multiroom-luidsprekers met Nedis® N-Play geïntroduceerd. Samen met een gratis mobiele app is dit productgamma de eerste stap naar een veel breder scala van slimme, verbonden luidsprekers. Maar laten we beginnen bij het begin met de SPWI5520GY. Een van de multiroom-luidsprekers die verkrijgbaar is – en een geweldig ontwerp heeft.

“De luidspreker is klaar wanneer jij dat bent – zonder moeilijke instellingen”

De 5520 is een fantastische, draagbare en krachtige gadget die gemakkelijk kan worden verbonden via WiFi, Bluetooth, USB of audiokabel. De luidspreker is klaar wanneer jij dat bent – zonder moeilijke instellingen. Opladen kan via de meegeleverde USB-oplaadkabel. Om je favoriete muziek te regelen, kun je eenvoudig een app op je smartphone of tablet downloaden of de moderne digitale knoppen bovenop de luidspreker gebruiken.

Om je deze geweldige multiroom-ervaring te bezorgen, kan de 5520 worden gekoppeld met andere luidsprekers, zodat je jouw eigen muzieknetwerk kunt opzetten dat met slechts één app kan worden bediend. De compact ontworpen draaggreep met hoogwaardige leren look maakt het een onmisbare accessoire in elk huis. Geen reden om het weg te stoppen – zet jouw favoriete muziek aan en geniet van een rijke en robuuste geluidskwaliteit.

  • Krachtige draadloze luidspreker – met een piek van 30 W
  • Draagbare luidspreker – zes uur afspeeltijd
  • WiFi-connectiviteit – voor een multiroom-geluidssysteem
  • Kan worden gekoppeld aan andere luidsprekers – dus wees creatief
  • Ondersteunt streamingservices zoals Spotify – om je muzikale horizon radicaal te verbreden
  • Met de eenvoudig te gebruiken app kun je op afstand bedienen – via een smartphone en/of tablet

Wat is Nedis® N-Play?

N-Play is het multiroom-WiFi-platform waarmee je apparaten van de Nedis® WiFi N-Playserie, waaronder de 5520, kunt bedienen. Multiroom-audio van Nedis is ingesteld op een 2,4 GHz WiFi-verbinding om de N-Play-apparaten te verbinden en muziek te streamen.

  • Eén of meerdere luidsprekers aansluiten
  • Een of meerdere apparaten voor de bediening aansluiten
  • Andere WiFi-audioapparaten verbinden
  • Online muziek streamen en afspelen

Meer informatie vind je op www.nedis.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Go Lemon stunt ook dit jaar met abonnement voor de nieuwe Apple iPhones

Een Bluetooth-luidsprekerserie met voor iedereen de perfecte luidspreker