in

NIEUW: Fresh ’n Rebel Rockbox Bold S!

Sneeuw, water, modder.. Het is geen enkel probleem voor de nieuwste Bluetooth speaker van Fresh ’n Rebel. De Rockbox Bold S is een aanvulling op de eerder dit jaar gelanceerde Rockbox Bold collectie.

Net als de Bold M & L is de S -mall versie ook waterproof, te koppelen voor een stereomodus en geeft een verbazingwekkend geluid waar je ook bent.

Feesten waar en zolang je wilt!

De Bold S is een echte party starter en kan maar liefst 12 uur lang jouw favoriete muziek draadloos afspelen. Wil je langer feesten? de Bold S is binnen 3 uur compleet opgeladen. Daarnaast kan je met 2 Bold S speakers je muziek in stereomodus luisteren. Je koppelt de speakers gemakkelijk via Bluetooth voor double de fun.

Get dirty

Waar je ook bent, met je nieuwe feestbeest ben je overal op voorbereid. De Bold S is ontworpen om alles te doorstaan. Valt hij in de modder tijdens een festival, dan spoel je ‘m gewoon af onder de kraan. Laat je ‘m vallen in de sneeuw of het zwembad? Het kan allemaal! Want de Bold S Speaker is waterproof en vuilafstotend.

Be BOLD in style

Wat je ook doet, je doet het in stijl! Je mixt, matcht en combineert jouw nieuwe Bold S Bluetooth speaker met jouw stijl, outfit of interieur. De nieuwe speaker is beschikbaar in vier trendkleuren; Cloud (lichtgrijs), Peppermint (turquoise), Indigo (donkerblauw) en Concrete (donkergrijs).

De consumenten adviesprijs is € 59,99.www.freshnrebel.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Somfy kondigt de beschikbaarheid van de slimme Outdoor Camera aan: de beveiligingscamera met geïntegreerde sirene en detectie

OPPO onthult gloednieuwe smartphones: de RX17 Pro & RX17 Neo