in

De leukste lichtgevende bluetooth speakers van Lumin’us zijn terug!

Vanaf nu nieuwe modellen verkrijgbaar – De muziekliefhebber kan dit najaar zijn of haar verlanglijst aanvullen met de Lumin’us speaker van Bigben Interactive. Het assortiment is flink uitgebreid, waardoor er voor iedereen een passende Lumin’us speaker te vinden is.

Van een schattige dino, tot een stoere raket of een gewaagde schedel. Ook past er een Lumin’us in elk interieur door de cactus en de ananas. Kortom, het perfecte cadeau voor jong en oud.

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, om de perfecte sfeer te creëren. Via de Bluetooth®- en USB-aansluiting worden favoriete nummers probleemloos afgespeeld. Een opgeladen Lumin’us geeft 8 uur muziekplezier, waardoor hij niet aan een vaste plek gebonden is. De Lumin’us heeft maar liefst 9 verschillende kleuren en diverse lichteffecten waardoor je een mini-disco in je eigen kamer kunt creëren. Daarnaast is de Lumin’us eenvoudig in gebruik door de bijbehorende afstandsbediening.

Iedereen kan zijn of haar perfecte Lumin’us vinden tussen alle beschikbare modellen. Natuurlijk is er de serie van vorig jaar: beer, konijn en hart. Daarnaast is het assortiment dit jaar uitgebreid met de volgende modellen: eenhoorn, dino, hond, cactus, ananas, raket en schedel.

Adviesprijs: €49,99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Den Haag daagt Hackers uit in ‘Hâck Den Haag’

Met Spotify voor Apple Watch is je muziek altijd bij de tijd