in ,

Nieuwe Roomba Combo j9+ is de krachtigste 2-in-1 op de markt voor autonoom schoonmaken met verbeterde iRobot OS intelligentie

iRobot OS 7.0 biedt unieke Dirt Detective-intelligentie aan de nieuwste en meest geavanceerde Roomba’s – Met SmartScrub en de Clean Base® Auto-Fill Dock schrobt de Roomba Combo® j9+ hardnekkige vlekken en vult zelf vloeistof bij tijdens het dweilen.

iRobot introduceert ook de Roomba® j9+ robotstofzuiger, de #1 in vuil- en stofopname¹. Gebruikers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun huishoudrobot intelligent genoeg is om te voorkomen dat de robot er zelf een rommel van maakt, het werk afmaakt zonder onderbrekingen en schoonmaakt volgens persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), marktleider op het gebied van consumentenrobots, kondigt vandaag twee van zijn slimste en krachtigste modellen aan – het vlaggenschip, de Roomba Combo® j9+ robotstofzuiger en dweilrobot en de Roomba® j9+ robotstofzuiger. De Roomba Combo j9+ heeft een nieuwe Clean Base® Auto-Fill Dock die automatisch vuil leegt en de robot bijvult met vloeistof. iRobot onthult ook iRobot OS 7.0, dat de automatisering van schoonmaken optimaliseert met de toevoegingen van Dirt Detective en SmartScrub. De Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ voegen zich bij de onlangs aangekondigde Roomba Combo j5+ en Roomba Combo i5+ als onderdeel van iRobot’s uitgebreide serie van robotstofzuigers en dweilrobots die iedereen een betere manier bieden om schoon te maken zoals zij dat willen.

iRobot OS 7.0 – Maakt je huis schoon precies zoals jij dat zou doen

Op basis van de gewoonten, de woning van de gebruiker en zelfs de seizoenen combineert iRobot OS inzichten en technologie om een schoonmaakervaring te creëren die is afgestemd op unieke behoeften en voorkeuren. Gebruikers hebben de controle met de iRobot Home-app. Met iRobot OS 7.0 introduceert iRobot de nieuwe digitale technologieën Dirt Detective en SmartScrub voor de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+.

“Sinds de introductie van iRobot OS bieden we continu nieuwe functies en schoonmaakervaringen aan gebruikers, zodat ze op een intelligente en eenvoudige manier kunnen schoonmaken zoals zij dat willen”, zegt Colin Angle, voorzittter en CEO van iRobot. “Met Dirt Detective onderscheidt iRobot zijn producten door een unieke schoonmaakervaring te introduceren. Dirt Detective laat onze krachtigste en intelligentste robots weten waar de vuilste plekken zijn in huis – en wat de beste manier is om die plekken schoon te maken. Dit niveau van intelligentie zorgt ervoor dat gebruikers hun schoonmaaktaken niet meer hoeven te plannen, omdat ze weten dat hun robot precies schoonmaakt zoals zij zouden doen.”

Dirt Detective: Plant, voorspelt en zorgt voor een uitstekende schoonmaakervaring

Een huishoudrobot moet slim en efficiënt zijn, direct naar de vuilste kamers gaan en doordacht genoeg zijn om bijvoorbeeld te weten dat het schoonmaken van een badkamervloer met een dweil als laatste moet gebeuren. Dankzij de Dirt Detective-intelligentie kan de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ automatiseren waar schoon te maken op basis van de schoonmaakgeschiedenis. Zo hoeven gebruikers niet na te denken over wanneer de robot weer aan het werk gezet moet worden. De robot leert van eerdere schoonmaaktaken om automatisch prioriteit te geven aan vuilere kamers en past instellingen aan zoals zuigkracht, schoonmaakroutes en dweilen.

Dirt Detective brengt:

  • Overzicht van hoe schoon elke kamer is: Gebruikers van de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ kunnen nu hun iRobot Home-app raadplegen om kamer-voor-kamer te beoordelen hoe schoon hun woning is. iRobot OS houdt schoonmaaktaken en eerdere vieze plekken in huis bij om een beoordeling te geven welke kamers de meeste aandacht nodig hebben tijdens de volgende schoonmaakbeurt.
  • Prioritering van vuile ruimtes: Met Dirt Detective kunnen de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ nu prioriteren waar gestofzuigd en/of gedweild moet worden. Op basis van welke kamers het laatst zijn schoongemaakt en welke plekken vaak extra vies zijn, zorgt Dirt Detective er automatisch voor dat de vuilste kamers worden schoongemaakt. Dirt Detective zorgt er ook voor dat de Roomba Combo j9+ robotstofzuiger en dweilrobot automatisch als laatste de badkamer schoonmaakt, zodat de bacteriën uit de badkamer niet door het hele huis worden verspreid.
  • Slimme schoonmaakvoorkeuren: Dirt Detective maakt een aangepast schoonmaakplan op basis van kamer- en vloertype, waardoor drukbezochte ruimtes automatisch een grondigere schoonmaakbeurt krijgen en minder gebruikte plekken een lichtere schoonmaakbeurt. De Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ weten zo dat er twee rondes gemaakt moeten worden in de keuken, meer zuigkracht ingezet moet worden in ruimtes waar tapijt ligt en zachter moeten stofzuigen op de gangen. De Roomba Combo j9+ kan ook automatisch meer dweilen en extra schrobben op plekken waar dat nodig is en minder op plekken waar dat niet nodig is.

SmartScrub – Kracht en druk voor een perfecte dweilresultaat

Sommige delen van het huis hebben een grondigere schoonmaakbeurt nodig, zoals een bijkeuken met keukentegels vol vieze poot- en voetafdrukken. Met de iRobot OS 7.0-updates kunnen gebruikers van de Roomba Combo j9+ en de Roomba Combo j7+ SmartScrub inschakelen in bepaalde kamers, waarna hun robot heen-en-weer schrobt met neerwaartse druk om viezigheid te verwijderen. SmartScrub pakt hardnekkig vuil zoals viezigheid aan met 2x harder schrobben.²

“Naast de unieke intelligentie die iRobot OS 7.0 biedt, breiden we onze productlijn uit met nieuwe 2-in-1 robots, en onze krachtigste en slimste Roomba tot nu toe,” zegt Barry Schliesmann, chief product officer bij iRobot. “De Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ hebben een reeks gepatenteerde schoonmaaktechnologieën om ervoor te zorgen dat ze de beste in hun klasse zijn in zuigkracht, van fijn stof tot hardnekkig vuil en haar dat vast zit in tapijten en vloeren. Daarnaast maken de nieuwe robots de schoonmaaktaak af zonder onderbrekingen. Ze zien er ook stijlvol uit en passen naadloos in het interieur van gebruikers.”

Roomba Combo j9+ robotstofzuiger en dweilrobot – Meer kracht en intelligentie dan ooit

De Roomba Combo j9+ robotstofzuiger en dweilrobot is ontworpen om vuil, haar van huisdieren en rommel met precisie aan te pakken. Het 4-staps schoonmaaksysteem en de unieke Dual Rubber Brushes zorgen voor een 100% sterkere zuigkracht³ en dweilen met een constante neerwaartse druk. D.R.I. (Dry Rug Intelligence) van iRobot betekent dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun Roomba Combo j9+ zelfs hoogpolige vloerkleden schoon en droog houdt. Dit is mogelijk dankzij het unieke Auto-Retract Mopping System dat de dweil naar de bovenkant van de robot tilt wanneer een tapijt wordt gedetecteerd om natte vlekken te voorkomen.

De geavanceerde iRobot OS-technologie maakt 7x sneller⁴ een nauwkeurige plattegrond van het huis en benoemt automatisch kamers. Het zorgt er ook voor dat de Roomba Combo j9+ in staat is om objecten zoals schoenen, snoeren, rugzakken, kleding, huisdieren en zelfs ongelukjes van je huisdier te herkennen en er omheen te manoeuvreren. Dit geeft gebruikers meer vertrouwen dat de klus wordt geklaard.

“Gebruikers willen een grondig geboende vloer en dat hun tapijt schoon en droog blijft. Door SmartScrub te combineren met ons exclusieve Auto-Retract Mop System is iRobot het enige product op de markt dat beide kan. Doordat de dweil naar de bovenkant van de robot wordt getild, fungeert de robot zelf als bescherming voor eventuele vieze druppels. De dweil komt daardoor niet in aanraking met de vloer wanneer er niet gedweild wordt en vermijdt vlekken op tapijten en vloerkleden”, concludeert Schliesmann.

Roomba Combo j9+ Clean Base® Auto-Fill Dock

De nieuwe, stijlvolle Clean Base® Auto-fill Dock ondersteunt de Roomba Combo j-serie robotstofzuiger en dweilrobot meer dan ooit. Het station kan tot 60 dagen lang vuil legen en tot 30 dagen lang vloeistof bijvullen voor autonoom schoonmaken. Het Clean Base Auto-fill Dock is gemaakt van premium materialen met een houtachtige bovenkant die dienst doet als bruikbaar oppervlak, en bevat ook een plek om extra zakken en dweilpads op te bergen. iRobot’s stilste Clean Base Dock tot nu toe is zorgvuldig ontworpen om minder geluid te produceren tijdens het legen van vuil en stof en bijvullen van vloeistof.

Roomba j9+ robotstofzuiger – #1 in het opruimen van vuil en stof¹

De Roomba j9+, de krachtigste en slimste robotstofzuiger van iRobot, is ontworpen voor het grondig schoonmaken van grotere woningen en voor huishoudens met harige huisdieren. Gebaseerd op jarenlang onderzoek is de Roomba j9+ ontworpen met 100% meer zuigkracht³, een accu die langer meegaat⁵ en met meer functies voor huisdieren. Met Carpet Boost-technologie, een 3-staps schoonmaaksysteem en Dual Rubber Brushes detecteert de robot automatisch het vloertype en past de zuigkracht aan per vloeroppervlak.

Aangedreven door iRobot OS en Imprint® Smart Mapping-technologie, begrijpen de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ meer spraakcommando’s dan andere merken robotstofzuigers. Gebruikers kunnen hun robot koppelen met Alexa, Google Assistant of Siri⁶ en hun robot vertellen dat hij specifieke kamers moet schoonmaken of in de buurt van specifieke objecten zoals banken, aanrechten, eettafels of het fornuis. Met de PrecisionVision-navigatie kunnen de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ precies zien wat er vóór hen ligt en als er een object ligt dat ze moeten vermijden, laten ze deze links liggen. Bijvoorbeeld snoeren, voerbakken en speelgoed, kattenbakken, katten, honden en ongelukjes van huisdieren. iRobot’s P.O.O.P. (Pet Owner’s Official Promise)⁷ garandeert een vervangende robot als de Roomba zo’n ongelukje niet gezien heeft en er doorheen beweegt.

iRobot’s toewijding aan gebruikersgegevens, privacy en beveiliging

iRobot-producten en iRobot OS worden ondersteund door de toewijding van het bedrijf aan de privacy van gebruikers en gegevensbeveiliging. Het bedrijf gebruikt de hoogste normen voor data-encryptie om ervoor te zorgen dat gebruikersgegevens privé en veilig blijven. Gebruikersgegevens worden alleen gebruikt om de ervaring en de prestaties van de robot te verbeteren. Gebruikers kunnen hun instellingen in de app op elk gewenst moment bijwerken, zodat ze zelf kunnen bepalen tot welke gegevens iRobot toegang heeft. iRobot verkoopt geen gebruikersgegevens en zal dat ook niet doen.

iRobot’s toewijding aan gegevensbeveiliging heeft het aanzienlijke TÜV SÜD Cyber Security Mark opgeleverd, wereldwijd het eerste bedrijf dat dit niveau van certificering heeft ontvangen.

Nieuwe testmethode van iRobot

In 2023 heeft iRobot een uitgebreide testmethode ontwikkeld die achterhaalt wat nu écht belangrijk is voor gebruikers van robotstofzuigers en dweilrobots. In iRobot’s geavanceerde testfaciliteit kwamen de belangrijkste aspecten naar voren: effectiviteit, betrouwbaarheid, geautomatiseerde schoonmaakcontrole en vakmanschap. Interne tests en benchmarks van iRobot hebben veelvoorkomende valkuilen van andere robots op de markt in echte schoonmaakscenario’s geanalyseerd. Denk hierbij aan bevlekte vloerkleden als gevolg van vuile dweilpads die niet hoog genoeg worden opgetild, vastlopen als gevolg van onvoldoende obstakelvermijding en tekortkomingen op het gebied van hardware, en het onvermogen van een robot om slimmer te worden door te leren van eerdere schoonmaakbeurten en door software-updates. Door de combinatie van stijlvol ontworpen hardware en intelligente software gaat iRobot deze uitdagingen aan en biedt het gebruikers een uitstekende schoonmaakervaring.

“iRobot begrijpt dat gebruikers erop vertrouwen dat een robot de belofte van geautomatiseerd schoonmaken waarmaakt. Als een robot voortdurend vastloopt, de weg kwijtraakt, vloerbedekking besmeurt met natte dweilpads, dan verliest de gebruiker zijn vertrouwen in dat product”, zegt Colin Angle. “De nieuwe Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ pakken deze tekortkomingen aan met onze hardware, intelligentie van iRobot OS en digitale ervaringen. Ze zijn zo ontworpen dat je erop kunt vertrouwen dat jouw robot de klus goed klaart.”

Prijzen en beschikbaarheid:

De Roomba Combo j9+ en de Roomba j9+ zijn vanaf vandaag via pre-order verkrijgbaar via www.irobot.nl. De Roomba Combo j9+ kost €1399 en de Roomba j9+ kost €999.

iRobot OS 7.0 updates worden momenteel wereldwijd naar gebruikers uitgerold.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech geeft persoonlijke setups kleur met nieuwe Pebble 2-collectie

Copaco en Linksys starten samenwerking in de Benelux