in

Copaco en Linksys starten samenwerking in de Benelux

Per 1 september is Copaco gestart met de distributie van Linksys-producten. Het portfolio bestaat uit wifi-mesh-oplossingen, routers, access points en switches voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Via Copaco is het complete assortiment beschikbaar voor alle partners in de Benelux.

Copaco en Linksys gaan naast de distributie van de consumentenproducten, samen de mkb-markt voor Linksys ontwikkelen. “Door de toenemende vraag naar kwalitatieve netwerkproducten en de noodzaak om het netwerk steeds beter te beveiligen, is Linksys een mooie aanvulling op ons huidige portfolio. De kennis en kunde van moederbedrijf Fortinet laat zich gelden in de nieuwe producten van Linksys. Daarnaast is het voor partners goed zakendoen met Linksys.”, aldus Marc Maas, Manager Business Development bij Copaco.

Groot bereik

Met distributie-uitbreiding via Copaco wordt het voor bestaande, maar zeker ook nieuwe partners nog makkelijker om zaken te doen met Linksys. Louise Hunter, Key Accountmanager Europe bij Linksys: “Met Copaco krijgen we toegang tot vele nieuwe partners voor onze consumenten- en zakelijke netwerkproducten in de Benelux. De ervaring en betrouwbaarheid van Copaco geven ons veel vertrouwen voor de toekomst.”

Linksys biedt door middel van hun partnerprogramma vele voordelen voor partners. Meer informatie over de mogelijkheden kunnen verkregen worden via het Smart Solutions-team van Copaco. Zij staan samen met Linksys klaar om met iedere partner een succesvolle samenwerking op te bouwen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe Roomba Combo j9+ is de krachtigste 2-in-1 op de markt voor autonoom schoonmaken met verbeterde iRobot OS intelligentie

DigiTest: Logitech Logi Dock review