in

Thronmax: Dé nieuwe High-end Streaming en Studio microfoons!

Questcontrol, groothandel voor Gaming en PC-accessoires is sinds kort officieel distribiteur van Thronmax voor de Benelux.

Thronmax is bekend als fabrikant voor microfoons met studio kwaliteit en is DE nieuwe standaard als het gaat om geluidskwaliteit voor streamen, het opnemen van muziek, podcasts, interviews, conference calls en nog veel meer! De microfoons zijn ideaal voor platformen zoals Youtube, Twitch, Skype en Soundcloud.

Het assortiment van Thronmax bestaat uit diverse High-end microfoons variërend van €49,99 tot €129,99. Daarnaast zijn er accessoires beschikbaar om het streamen naar een hoger niveau te brengen zoals speciale bureau armen van aluminium en een pop filter.

De microfoons van Thronmax onderscheiden zich door het opnemen audio in studio kwaliteit van 48KHz met 16 bit en 96KHz met 24 bit. De studio kwaliteit wordt onder andere gecreëerd door de VERTIGAIN TECHNOLOGIE. Deze technologie zorgt ervoor dat de kwaliteit en helderheid met 10% wordt verhoogd vergeleken met andere usb microfoons.

Naast de hoge kwaliteit audio die wordt opgenomen, beschikken de microfoons ook over verschillende opnamemodi: Cardioïde, Stereo, Bi-directioneel of Omni-Directioneel. Door deze diverse opnamemogelijkheden kunnen de microfoons perfect worden gebruikt tijdens het streamen, voor het opnemen van een interview of podcast en voor het opnemen van muziek.

Elke microfoon werkt via een USB en er zijn geen drivers nodig om vooraf te installeren: Just Plug and Play!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe R4294 Slimme Infrarood Universele Afstandsbediening, per direct beschikbaar

Logitech wint 25 prestigieuze Design Awards