in ,

Nieuwe R4294 Slimme Infrarood Universele Afstandsbediening, per direct beschikbaar

“Geen onnodige afstandsbedieningen meer op uw salontafel” – Met de nieuwe R4294 van WOOX heb je een nieuw smart-apparaat in je woonkamer dat het mogelijk maakt om al je infrarood-apparaten te bedienen via de handige en gratis WOOX Home-app op je mobiele telefoon.

 • USB aangedreven Smart universele IR-afstandsbediening
 • Alles in één – werkt met meer dan 8.000 apparaten van meer dan 2.000 merken
 • Breedste IR-database ter wereld en de database blijft groeien door nieuwe IR-apparaten die op de markt komen
 • Stembesturing, werkt met Amazon Alexa (Echo en echo Dot) en Google Assistant voor spraakbesturing (Alexa-apparaat en Google Home-apparaat worden apart verkocht) en IFTTT
 • Geen hub vereist – werkt met elke 2.4GHz wifi-router zonder dat een afzonderlijke hub of betaalde abonnementsservice nodig is
 • Afstandsbediening – bedien de R4294 overal met uw tablet of smartphone met behulp van de gratis woox home-app
 • Scene, scènes maken in de app om apparaten samen in of uit te schakelen
 • IR leren – leren en instellen van de afstandsbediening die niet is opgenomen in de IR-database.

‘S Werelds beste IR-database

De R4294 is uitgerust met ‘s werelds beste infrarooddatabase van Remotec, bekend van de beste infraroodregelapparatuur ter wereld die vele malen duurder zijn dan de nieuwe WOOX R4294, terwijl de R4294 u dezelfde functionaliteit biedt. Groot verschil met andere “Tuya” universele afstandsbedieningen in de markt is dat de R4294 van WOOX de enige is met de uitgebreide Remotec database en hierdoor up-to-date zal zijn en blijven met nieuwe infrarood apparaten die uitkomen. De afstandsbedieningen met Tuya chip die geen Remotec database bevatten hebben een Chinese Tuya infrarood database welke velen malen minder snel werkt en minder IR codes bevat. Tevens kunnen deze geen update krijgen naar de Remotec database zoals WOOX R4294 gebruikt.

“Geen onnodige afstandsbedieningen meer op uw salontafel”

Aansluiten en starten

U sluit de R4294 met de meegeleverde USB-kabel aan op bijvoorbeeld een USB-poort van uw tv of op een USB-adapter in uw stopcontact zodat deze van stroom wordt voorzien. Verbind vervolgens eenvoudig de R4294 met uw WiFi-router via de gratis WOOX Home-app en het begint echt, nu open je de R4294 op je WOOX Home-app en kun je beginnen met scannen en je infraroodapparatuur toevoegen.

Uw tv, de tv-ontvanger, de radio, uw airconditioning of uw audio-ontvanger. U kunt alle apparaten met een infraroodoog verbinden met de nieuwe WOOX R4294 en het mooie is dat de database zo breed is ingesteld dat dezelfde apparatuur van minder bekende merken snel wordt gevonden en kan worden gekoppeld aan deze universele afstandsbediening. Hij werkt met meer dan 8000 verschillende producten van meer dan 2000 merken wereldwijd die in de database staan en de database groeit met het verschijnen van nieuwe infraroodapparaten op de markt.

Automatisering

Als u meerdere apparaten tegelijkertijd wilt in- of uitschakelen of als u wilt dat bepaalde apparaten op een specifiek tijdstip of moment worden gestart of uitgeschakeld, kunt u dit heel eenvoudig instellen met de automatiseringsfunctie van de WOOX Home-app, ook bekend als “scènes”.

Spraakbesturing

Net als alle andere WOOX-apparaten, werkt de R4294 met de ondersteunende spraakbedieningsapparaten van Amazon Alexa en Google Assistant, dus het is cool om te zeggen: “Hey Google zet tv op Kanaal 1” thuis en zie dat dit echt werkt!

Technische specificaties:

 • Type stekker: USB (inclusief 2 meter USB-kabel)
 • Stroomaansluiting: DC 5V / 1A (Micro USB 2.0)
 • Stroomverbruik in stand-by: ≤0.4W
 • Afmetingen: 70 * 70 * 24 mm
 • Gewicht: 95 gram
 • Materiaal: ABS + PC, (UL94 750 ℃ V-0 BRANDVERTRAGEND)
 • Werktemperatuur: -10 ℃ – + 50 ℃
 • Werkvochtigheid: ≤85% RV
 • IR-frequentie: 38 KHz
 • IR-afstand: ≤8 meter
 • IR-richting: horizontaal 360 ° en bovenste gebieden
 • Inhoud van de verpakking: R4294-eenheid / meertalige handleiding / USB-kabel – 2 mtr

Spraakbesturing?

De R4294 werkt ook met spraakbesturing door Amazon Alexa en Google Assistant. Wanneer uw R4294 is verbonden in de WOOX Home-app en WOOX is verbonden met uw Alexa- of Google-account, wordt de R4294 automatisch ook toegevoegd aan Alexa of Google. U kunt het gebruiken om uw afstandsbediening met spraak te bedienen, bijvoorbeeld wanneer R4294 is verbonden als IR-afstandsbediening voor uw tv; “Hey Google, zet TV AAN” of “Hey Google, schakel de temperatuur van de airconditioning in op 20”.

Over WOOX

WOOX is een populair merk voor Smart IoT- en AI-producten, slimme oplossingen van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten voor thuisgebruikers tegen een betaalbare prijs. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en uw huis slimmer, veiliger en energiezuiniger te maken.

WOOX is een strategische partner voor ‘s werelds snelgroeiende Smart home cloud-aanbieder TUYA Smart, alle WOOX-apparaten worden “powered by TUYA” waardoor de WOOX-apparaten compatible zijn met alle andere TUYA-producten over de hele wereld. De WOOX-producten zijn klaar voor de detailhandel, verpakt in een aantrekkelijke verpakking, inclusief meertalige handleidingen die de installatie van elk WOOX-apparaat tot een fluitje van een cent maken. WOOX-apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en verbinden met de WOOX Home-app die men download en installeert vanuit de Google Playstore of Apple Appstore. Het downloaden en gebruiken van de WOOX Home app is gratis.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via: support@wooxhome.eu of bel ons op: + 31- (0) 76-7114805

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Denon Home: premium draadloze speakers nu verkrijgbaar in Europa

Thronmax: Dé nieuwe High-end Streaming en Studio microfoons!