in ,

Denon Home: premium draadloze speakers nu verkrijgbaar in Europa

Uitgerust met HEOS Built-in voor volledige compatibiliteit met bestaande – HEOS-producten om zo multiroom audio voor de toekomst te verzekeren. Denon verwelkomt Denon Home, een volledig nieuwe premium draadloze all-in-one-speaker reeks met HEOS Built-in. De Denon Home reeks is nu verkrijgbaar in Europa.

Door de samenvoeging van drie toonaangevende speakermodellen – Home 150, Home 250 en Home 350 – combineert het Denon Home-assortiment een modern industrieel design met geavanceerde technologieën op basis van 110 jaar audio-ervaring. Dankzij de HEOS Built-in technologie zijn de Denon Home speakers compatibel met een reeks producten van Denon en Marantz.

De veelzijdigheid van de ingebouwde HEOS-technologie biedt veel flexibiliteit. Bestaande gebruikers van apparaten met HEOS Built-in, zoals compatibele Denon of Marantz AV-receivers, soundbars of minisystemen, kunnen de Denon Home-speakers eenvoudig toevoegen aan hun huidige systeem.

We praten over het brengen van vreugde aan de wereld door middel van geluid, en Denon Home levert precies dit

“We praten over het brengen van vreugde aan de wereld door middel van geluid, en Denon Home levert precies dit. Deze reeks luidsprekers brengt het bekende Denon-geluid naar consumenten die waarde hechten aan kwalitatieve audio. Denon is erin geslaagd zijn audio-kennis, opgedaan als marktleider in de categorie AV-receivers, te verwerken in draadloze luidsprekers. Indrukwekkend als een enkele luidspreker, verbluffend in stereo-opstelling,” zegt Bart Muller, Senior Vice President, Commercial Operations Europe.

Denon Home 150 is het kleine maar krachtige lid van de reeks. Ondanks het kleine formaat en de compacte afmetingen levert de Home 150 verrassend indrukwekkend geluid dankzij een tweeweg luidsprekersysteem met een 3,5-inch woofer en een 1-inch tweeter.

Denon Home 250 is de pittige middelgrote speaker met een serieus vermogen. Heeft een breder klankveld dankzij schuin gepositioneerde tweeters en twee 4-inch woofers die worden aangedreven door vier eindversterkers in een stereoconfiguratie met een 5,25-inch passieve basradiator.

Denon Home 350 is het ‘beest’ van deze fijne reeks. Ervaar het ultieme Denon geluid uit een enkele speaker dankzij zes eindversterkers, twee 6,5-inch woofers, twee 2-inch mid-range drivers en twee tweeters.

Jouw muziekbronnen kennen geen grenzen, dankzij de mogelijkheid om te verbinden met onder andere Spotify, Apple Music, TIDAL, TuneIn, Deezer, Napster en meer via wifi, AirPlay 2 en bluetooth. Een USB-poort en AUX-ingang van 3,5 mm op iedere speaker maakt het ook mogelijk om digitale of analoge audio rechtstreeks naar jouw Denon Home-systeem te sturen.

De toonaangevende reputatie van Denon in home audio en de toewijding aan een betrouwbare audioweergave geeft je de mogelijkheid om het allerbeste uit jouw muziekbestanden en -diensten te halen. Er wordt ondersteuning geboden voor hoge-resolutie audio, zoals ALAC-, FLAC- en WAV-bestanden tot 192 kHz/24 bit, evenals DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz bestanden voor een waanzinnig geluid.

De Denon Home reeks is klaar voor de toekomst van spraakbediening. Met een ingebouwde microfoon in elke speaker wordt via een toekomstige firmware-upgrade (in 2020) native ondersteuning mogelijkheid gemaakt voor Alexa. Daarnaast is spraakbediening nu al mogelijk via Siri en Google Assistant door middel van hun respectievelijk compatibele apparaten.

Twee in stereo gekoppelde Denon Home-speakers kunnen bijvoorbeeld draadloos worden verbonden met een Denon DSW-1H-subwoofer om een 2.1-systeem met indrukwekkende bas te creëren. Liefhebbers van een thuisbioscoop kunnen zelfs een paar Home-speakers als achterste surroundkanalen verbinden met de Denon DHT-S716H-soundbar en DSW-1H-subwoofer om een volwaardig 5.1-geluidssysteem te creëren.

Het strakke design van de Denon Home-reeks bevat aan de bovenzijde een touch panel met ingebouwde benaderingssensor die oplicht wanneer je hand in de buurt komt. Beheer het volume of pauzeer het geluid. Snelkeuzetoetsen bieden met één druk op de knop toegang tot jouw favoriete muziekbronnen. Door het water- en vuilafstotende speakerdoek kun je ook genieten van een geweldig Denon-geluid in je keuken of je badkamer.

Alle Home-modellen zijn leverbaar in witte of zwarte afwerking, zodat ze naadloos in ieder interieur passen.

De nieuwe Denon Home 150 (€249), Denon Home 250 (€499) and Denon Home 350 (€699) zijn nu verkrijgbaar bij geauthoriseerde Denon verkooppunten. Voor meer informatie zie de Denon Home website eu.denon.com/denonhome.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuw: Smart Home basistraining

Nieuwe R4294 Slimme Infrarood Universele Afstandsbediening, per direct beschikbaar