in

Denon past augmented reality toe in de HEOS 3D-app

Denon heeft zijn HEOS 3D-app uitgebreid en een fascinerende augmented reality-ervaring gecreeerd om HEOS tot leven te wekken – Met deze app kunnen gebruikers in de wereld van HEOS multiroom duiken en de productfuncties in 3D ontdekken.

Bij geselecteerde HEOS-verkopers kunnen gebruikers door middel van demonstraties in de winkel een kijkje in de virtuele wereld nemen en zelfs de binnenkant van de producten met de unieke HEOS-technologie ontdekken. Je kunt de app zelfs thuis gebruiken, zodat je de virtuele ervaring met familie en vrienden kunt delen.

HEOS by Denon , in 2014 door Denon gelanceerd, heeft een toppositie ingenomen op de markt van multiroom-audio. Met de introductie van innovatieve producten – zoals de draagbare HEOS 1, HEOS AVR en een steeds groter wordend aanbod van in-app muziekdiensten, audio met hoge resolutie en eenvoudige Bluetooth-verbinding – verlegt HEOS de grenzen voor multiroom-audio.

HEOS 3D is net zo intuïtief als de HEOS-app en gemakkelijk op te starten. Je hoeft alleen maar de speciale HEOS 3D augmented reality-afbeeldingen te scannen. Vervolgens wordt de app geactiveerd en begeleidt hij je door de wereld van HEOS.

Je kunt de app zelfs thuis gebruiken, zodat je de virtuele ervaring met familie en vrienden kunt delen.

Via 3D-demonstraties in de winkel komt de gebruiker erachter hoe de drivers en versterkers in elkaar steken en waarom ze het meest optimale geluid leveren. HEOS 3D is meer dan een videohandleiding en geeft de gebruiker totale controle over de ervaring: je kunt inzoomen op onderdelen die je wilt ontdekken of om de luidspreker heen lopen en binnenin het product kijken.

Dit maakt het gebruik van augmented reality spannend en geheel uniek. Door virtuele informatie aan de technische delen van de luidspreker toe te voegen, stelt Denon gebruikers in staat de technische aspecten van HEOS direct en gevoelsmatig te begrijpen.

We gaan nog een stap verder: de augmented reality biedt een virtuele gids voor de streamingfuncties van HEOS-technologie aan, waardoor de klant bij het product wordt betrokken en, nog belangrijker, erover wordt geïnformeerd.

Door de laatste update van de app kunnen klanten de steeds ontwikkelende mogelijkheden van de nieuwe HEOS AVR, een thuisbioscoopoplossing met hoog gebruiksgemak, ontdekken. Nadat je het scherm in de winkel scant, zal de app je laten zien op welke manieren HEOS kan worden gebruikt om een slimme surround-oplsossing te creëren. Dit vermindert de stress en het geknoei in vergelijking met traditionele thuisbioscoopopstellingen.

Je kunt hier een speciale Augmented Reality-kaart downloaden om dit voor de HEOS AVR thuis te ervaren. Je hoeft thuis alleen maar de kaart te scannen en de meeslepende augmented reality wekt de HEOS AVR tot leven, zodat je precies kunt zien hoe de receiver in je woning zou passen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiGames: Uncharted the lost Legacy, Knack 2, Life is Strange: Before the Storm

Nieuwe Zyxel-oplossing voor volledige wifi-dekking in huis