in

Handige geïntegreerde bediening en Luidsprekerplaatsing-EQ zorgen voor een nog betere Denon Home-ervaring

Dankzij de nieuwste HEOS-app en firmware-update profiteren gebruikers van Denon Home nu van een nog betere ervaring.

Room Placement Bass Tuning

De luidsprekers van Denon Home zorgen ondanks hun kleine formaat voor een indrukwekkende weergave van de lage bastonen. Als je een speaker dicht bij een grote muur plaatst of in een hoek, kan de bas enigszins overweldigend klinken (dreunend). Dit fysieke effect kan moeilijk worden gecompenseerd door een standaard bas/treble-bediening, zoals in de HEOS-app waarmee het Denon Home-geluid wordt bediend.

Denon Home biedt nu een Placement EQ

Denon Home biedt nu een Placement EQ. Deze houdt rekening met de locatie bij het bedienen van de basrespons (vrijstaand, dicht bij een muur of op een plank, in de hoek).

De installatie van Placement EQ werkt in real-time. De gebruiker kan dus wisselen tussen de drie instellingen en het effect is direct hoorbaar. De basrespons kan worden getuned en afgestemd op de muziek en persoonlijke smaak van de gebruiker. Tel daar de standaard bas/treble-bedieningen bij op en je hebt meer dan genoeg opties om het beste geluid uit je Denon Home-speaker te krijgen.

Handige geïntegreerde bediening

Denon Home-luidsprekers zijn aan de bovenkant voorzien van bedieningsknoppen voor het volume, afspelen/pauzeren en voorkeuzetoetsen. Dankzij de nieuwste firmware-update kunnen gebruikers nummers overslaan met behulp van een bedieningsknop op de Denon Home-luidspreker, zonder dat ze hun telefoon bij de hand hoeven te hebben.

Alle Denon Home-luidsprekers zijn voorzien van een knop voor afspelen/pauzeren. Als je één keer op de afspeel/pauzeer-knop drukt wordt het nummer gepauzeerd. Als je twee keer op de afspeel/pauzeer-knop drukt, kun je doorgaan naar het volgende nummer. Als je drie keer drukt wordt het vorige nummer afgespeeld of wordt het huidige nummer opnieuw gestart.

De update is vanaf heden beschikbaar voor alle Denon Home-luidsprekers:

De Denon Home-luidspreker moet zijn ingeschakeld en verbonden met het internet om de HEOS-update direct te ontvangen bij het openen van de HEOS-app. Als je voor automatische updates hebt gekozen bij het instellen van de speaker, is de update als het goed is al beschikbaar op het apparaat.

Voor meer informatie over Sound United en zijn merken, ga je naar www.soundunited.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung lanceert curved gaming monitor Odyssey G9 met de beste prestaties ter wereld

Xiaomi opnieuw bij de 50 meest innovatieve bedrijven ter wereld