in ,

Denon presenteert de nieuwe HEOS HomeCinema HS2 – het allernieuwste op het gebied van home theatre

Denon heeft vandaag de nieuwste HEOS HomeCinema HS2 draadloze soundbar en subwoofer aangekondigd – de nieuwste toevoeging aan de HEOS draadloze multiroomlijn.

De nieuwe HEOS HomeCinema HS2 bouwt voort op het succes van de eerste HEOS HomeCinema-serie, uitgebreid met toegevoegde 4K UHD-mogelijkheden, audio met hoge resolutie, een nieuw strakker ontwerp en AirPlay2* / Bluetooth-verbinding.

“Versterkt het geluid van jouw tv en werkt als een hoogpresterende HEOS-luidspreker voor muziek”

De nieuwe HEOS HomeCinema HS2 is ontworpen vanuit de basis, zodat jij optimaal kunt genieten van een natuurlijk en krachtig geluid. De HomeCinema HS2 heeft bi-amplified mid-woofers en tweeters met geavanceerde DSP-processor, inclusief draadloze subwoofer. De soundbar is uitgerust met dubbele 2-inch- bij 5-inch precision drivers die zowel de hogere bastonen als de middentonen perfect reproduceren. De soundbar stuurt een voortreffelijk geluid jouw woonkamer in, vooral bij stemgeluid. Als klap op de vuurpijl zorgt een stel 20mm-dome tweeters voor het hoge frequentiebereik.

Gebruik de app om de HEOS HomeCinema HS2 in een handomdraai te installeren en plaats het systeem moeiteloos in elke positie in iedere gewenste ruimte. Speel jouw favoriete audiobestanden, waaronder FLAC, ALAC, AIFF en DSD, met hoge resolutie af voor de ultieme luisterervaring. Bovendien maakt de toevoeging van AirPlay 2* en Bluetooth het makkelijker dan ooit om te luisteren naar jouw favoriete muziek.

Verdere ontwikkeling van het kwaliteitsvakmanschap van de HEOS-producten maakt dat jij kunt beschikken over de allernieuwste HEOS HomeCinema HS2 met een slanker design, metalen voetjes van de hoogste kwaliteit en ingebouwde stroomvoorziening. Dit alles om jou een superieur, geavanceerd en esthetisch geheel te bieden dat jouw thuisbioscoop set-up optimaal aanvult.

Het apparaat heeft een HDMI in- en uitgang (met Audio Return Channel voor de tv) en Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS-decoders. Verdere innovatie zorgt ervoor dat de HS2 nu 4K UHD-video ondersteunt. Daarnaast maken de gratis HEOS-app en zelflerende afstandsbediening de set-up en bediening compleet.

Belangrijkste kenmerken:

  • Versterkt het geluid van jouw tv en werkt als een hoogpresterende HEOS-luidspreker voor muziek
  • Draadloze subwoofer meegeleverd Compatibel met Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS HDMI in-/uitgangen, HDMI ARC 4K UHD-Video-ondersteuning
  • Ondersteunt muziek met hoge resolutie, waaronder FLAC, ALAC, AIFF en DSD
  • Nieuw slanker design met metalen voetjes van hoge kwaliteit
  • Optische en coaxiale ingangen en AUX in USB-ingang voor massaopslag
  • Muziek- en film DSP-modus Dialoog-verbetering en nachtmodus
  • Het tv-geluid kan door het gehele HEOS-ecosysteem worden verspreid
  • Op een plank te plaatsen of aan de muur te monteren
  • Sleutelgatbevestigingen voor wandmontage, inclusief sjabloon voor wandmontage HDMI- en optische kabel voor tv-aansluiting inbegrepen
  • Eenvoudige installatie via app, inclusief IR-leerfunctie voor externe afstandsbediening

Maak eenvoudig verbinding met een bestaand wifi-netwerk om in een specifieke kamer of in alle kamers geluid van Denon-kwaliteit weer te geven met de HEOS-app, beschikbaar voor iOS, Android™ en Kindle Fire. HEOS stuurt de gebruiker zijn of haar favoriete muziek direct de gekozen kamer in via ‘s werelds marktleidende online muziekservices inclusief top cloud sources, “legacy” sources, en ieder smart device, zodat de gebruiker overal in huis kan genieten van zijn of haar favoriete muziek.

De HEOS-productlijn van Denon omvat niet alleen de HomeCinema HS2, maar ook vier draadloze multizone muziekspelers: De HEOS 1HS2 (€ 249) en HEOS 1 Go Pack HS2 (€ 99), HEOS 3 HS2 (€ 349), HEOS 5 HS2 (€ 449) en HEOS 7 HS2 (€ 599). Voor jouw tv-setup zijn een HEOS Bar (€ 999) en HEOS Subwoofer (€ 699) beschikbaar. Ook onderdeel van de serie is een HEOS Link (€ 399), HEOS Amp (€ 579) en HEOS in AVR (€ 899).

The HEOS HomeCinema HS2 (adviesverkoopprijs € 799) is beschikbaar via gekwalificeerde Denon-dealers.

*Voor de Apple AirPlay2 is een firmware-update nodig.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip WINACTIE van Trust & Ubisoft

Twee derde Nederlanders bereidt zich niet voor op gerobotiseerde toekomst