in

DigiTip WINACTIE van Trust & Ubisoft

Trust en Ubisoft stellen een Far Cry 5 bundel ter beschikking voor onze lezers! Wat zit er in dit pretpakket? Een Dion 7.1 Surround sound over-ear gaming headset met Far Cry t-shirt, muismat & onderzetters (excl. game).

Winnen

Wat moet je doen om kans te maken?Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 6 april 2018, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Rogier van Asperen met de gewonnen prijs! ~

Info: Dion 7.1 Surround sound over-ear gaming headsetion

Trust en Ubisoft brengen unieke Far Cry 5 gamingbundels uit

In afwachting van de release van Far Cry 5 op 27 maart, hebben Trust en Ubisoft de krachten gebundeld om gamers een ultieme game-ervaring te geven.

In de nieuwe episode heeft cultleider Joseph Seed het eens vredige gebied van Hope County, Montana overgenomen. Het is aan jou om het verzet te leiden en de inwoners te bevrijden uit de gewelddadige greep van de sekte. Om het maximale uit het epische in-game arsenaal te halen, hebben Trust en Ubisoft de nieuwste gaming gear gebundeld met een gratis voucher voor de digitale standaard pc game.

In de grootste Far Cry release tot nu toe heb je wapens, voertuigen, huurlingen en beesten tot je beschikking. Om hier optimaal gebruik van te maken, hebben Trust en Ubisoft vijf gamingbundels met gratis game geselecteerd. Zelfs voor de officiële releasedatum van Far Cry 5 zijn deze bundels al verkrijgbaar online en in de winkel. Verzilver de voucher na aankoop en speel de game direct op de dag van de release.

De eerste bundel bevat de Creon Bass Vibration headset met virtual 7.1 surround sound, Heron RGB gamingmuis en een speciale editie muismat met exclusieve game-art. Een andere optie is de bundel met de Laban RGB muis, de Creon multiplatform headset en de speciale editie muismat die deze setup compleet maakt. De bundel met de Dion headset geeft gamers een Bass Vibration 7.1 surround sound headset waarmee je de atmosferische omgeving uit de Far Cry wereld compleet in je op kan nemen.

Vanuit het comfort van een gamingstoel zijn gamers klaar om de confrontatie aan te gaan met de meest meedogenloze vijand uit de Far Cry geschiedenis. Ook gebundeld met een gratis game zijn de Ryon en Resto gamingstoelen, deze volledig verstelbare stoelen bieden het ergonomische comfort dat nodig is tijdens lange gamesessies. Of je nu voor de Ryon of de Resto kiest, de gamestoelen bieden elke gamer ondersteuning in ware gamerstijl.

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Klarna en AfterPay grootste stijgers onder thuiswinkelaars. iDEAL blijft koploper

Denon presenteert de nieuwe HEOS HomeCinema HS2 – het allernieuwste op het gebied van home theatre